Erik Dubbink

WeSki2ChangeDiabetes Vasaloppet

Ik zamel geld in voor de WeSki2ChangeDiabetes

Thursday 7th Jan

Hallo allemaal!

Ik sta aan de start van iets heel gaafs! Ik neem namelijk deel aan de Vasaloppet waarbij ik 90 kilometer ga langlaufen in Zweden! Dit doe ik natuurlijk niet voor niks want ik help de Bas van de Goor Foundation zodat zij ervoor kunnen zorgen dat mensen met diabetes kunnen bewegen en sporten! Een hele mooie doelstelling vind ik zelf en ik wil jullie vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken.

Dankjewel allemaal!

My Updates

utmaning accepterad (uitdaging geacepteerd)

Tuesday 12th Jan
Sinds drie jaar ben ik actief betrokken bij de Nationale Diabetes Challenge in Den Haag. Hierbij proberen (zorg)professionals diabetespatiënten uit te dagen om mee te doen met de wandeluitdaging van Bas van de Goor Foundation. Samen 20 weken lang wekelijks wandelen om zo te trainen om op de finaledag 5 kilometer of meer achter elkaar te wandelen. En voor veel deelnemers is dat een echte prestatie om heel erg trots op te zijn. En naast deze terechte trots levert dat vaak ook meer kwaliteit van leven op.  Meestal nemen gezondheidsklachten af, angsten die er waren voor bewegen of om naar buiten te gaan zijn een stuk minder.  Kortom de kwaliteit van leven is beter en niet door medicatie, maar door bewegen.
Maar niet alleen patiënten hebben beweging nodig om gezond te blijven. En niet alleen patiënten moeten uitgedaagd worden om in beweging te komen. Ik heb die ook nodig. En gelukkig werd ook ik uitgedaagd. Op mijn 41ste verjaardag kreeg ik een heel mooi en speciaal cadeau van mijn vriendin Nienke. Een video met daarin allemaal sportieve uitdagingen van vrienden, teamgenoten en familie.  Ik heb me nog nooit zo jarig gevoeld! En met de corona was dit een heel erg welkom kado, want mijn dagelijkse forenzenrit op speedpedelect zat er ook niet meer in. Als kers op de taart ontving ik van Bas de uitdaging om mee te doen met de Vasaloppet. Ik ken Bas en zijn foundation. Ik zie hoe zij dagelijks mensen bereiken, motiveren en inspireren en daarmee levenskwaliteit verbeteren. En dus niet alleen van patiënten, maar ook de mensen daarom heen. Dus dat ik op deze manier hier ook een extra bijdrage kon leveren was super. Ik heb mijn uitdaging die mij motiveert en prikkelt én kan daarmee hopelijk zorgen dat vele patiënten én zorgverleners ook uitgedaagd kunnen worden en de plezier en noodzaak van bewegen en sporten mogen ervaren. 
Dus:" Utmaning accepterad!"  Uitdaging  geaccepteerd! 

Thank you to my Sponsors

26

Vincent Bouwers

Succes Erik!

26

Jeroen

Succes!

29.19

Menno

Goed bezig ouwe!

26

Rutger Kik

Succes met trainen en goed bezig

52

Paul Hilgers

Succes met trainen!

10.40

Floor

Succes! Mooi streven

26

Martine Rijkaart

Heel veel succes, Erik!!

93.60

Ilja Van Beekum

Voor elke km een euro, go for it!!

52

Anonymous

Ga er voor!

12

Erik Dubbink

300

Erik Dubbink

Show more