Ante Brinkman

WeRun2ChangeDiabetes Lissabon

Ik zamel geld in voor WeRun2ChangeDiabetes

Thursday 11th Mar

Hallo allemaal!

Ik sta aan de start van iets heel gaafs! Ik neem namelijk deel aan WeRun2ChangeDiabetes Lissabon. Dit doe ik natuurlijk niet voor niks, want ik help de Bas van de Goor Foundation. Met de donaties die ik hoop op te halen, kunnen zij ervoor zorgen dat kinderen met diabetes zorgeloos kunnen sporten! Een hele mooie doelstelling vind ik zelf. Ik wil jullie daarom vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken. Elke donatie helpt!

Dankjewel!

My Updates

Ik ga het weer doen....

Sunday 14th Mar
Hier dan mijn eerste blog over het volgende avontuur...

Een paar jaar geleden schreef ik me in voor de halve van Amsterdam. Dit was op eigen titel maar ook voor deze prachtige foundation. Toendertijd was het de stok om ter gana hardlopen, mijn conditie te verbeteren en grenzen op te zoeken en door te gaan waar ik anders zou stoppen.

Sinds Corona heb ik veel meer tijd, maar toch kwam lopen er niet meer van. Dat moest veranderen. Maar hoe graag ik ook wilde, het kwam er weer niet van...  Dus maar op zoek naar de bekende, maar nieuwe, stok. Lissabon is het geworden.

Nu een schema maken, en van start gaan. Ik heb er weer zin in. Nu echt met de foundation. En net kennis gemaakt met (een deel van) de groep. En dat is een hele fijne groep. Nu al Strave gedeeld en elkaar gemotiveerd om van start te gaan. Het moet dus weer gaan lukken. 

Helpen jullie ons mee?

Doorzetten

Monday 24th May
In de afgelopen weken heb ik meerder pogingen gedaan om te starten met hardlopen. Helaas was kort aanzetten tijdens een wandeling met de hond al voer om in een hoestbui te belanden en benauwd te worden. Mijn longen lijken er slechter aan toe te zijn dan ooit... 

Maar opgeven kan niet, wil ik niet, is ook geen optie. Kinderen met diabetes moeten ook door, kunnen er ook niet (even) mee stoppen. Zij moeten leren er mee om te gaan. soms is dat moeilijk, soms is het zwaar. Bas van de Goor en zijn foundation maken het in ieder geval ook leuk en en stuk dragender.

Voor mij is het nu tijd om door te zetten. Dan maar echt bij de basis beginnen en stap voor stap verder gaan. Beginnen met slechts 1,5km, voordat de pijp leeg is. Vervolgens bijna 2km voordat de pijp leeg is. Het is nog lang geen 21km, maar het gaat wel vooruit, nu al. En dus zet ik door. Met de steun, hulp en begeleiding van mijn lieve vrouw gaan we door....

Jullie kunnen me ook steunen door mijn sponsor te worden. Moedig me aan om door te gaan, steun mijn reis naar Lissabon en help zo de Bas van de Goor foundation in hun prachtige werk om zoveel mogelijk kinderen hun reis mooier en beter te maken.

Als ik het kan, kunnen zij het zeker!! Ik ga door, zet door en zal aan de start verschijnen...

Ik moet het uitstellen....

Thursday 19th Aug

Lieve mensen, ik heb er lang over na moeten denken, maar komende editie van de halve marathon in Lissabon, of zelfs de 8km moet ik aan mij voorbij laten gaan. Mijn longen gaan gewoon niet goed en weet op dit moment nog steeds niet hoe dit verder gaat, of hoe dit zich zal gaan ontwikkelen. Hierdoor kan ik me niet 100% geven, wat ik wel graag wil. Of beter gezegd mijn 100% nu is niet wat ik wil of accepteer (lees: nu zit ik op 1,5km, enkel keertje 2km, maar opbouw gaat tergend langzaam. Eerst wil en moet ik mijn gezondheid op de rit hebben, dan weer mijn conditie opbouwen., alvorens ik weer echt de paden op ga. Wellicht gaat dit straks (na de gesprekken en de tests van resp. eind september en eind oktober) veranderen, maar voor de run in Lissabon komen deze sowieso te laat. Als mogelijk, en dat hoop ik echt, schuif ik mijn deelname een jaar op, wanneer we weer ‘gewoon’ naar Lissabon mogen en we een nieuwe traditie met de BvdG-foundation hebben gestart 😊

Voor mij telt ook de Corona-situatie in mijn beslissing mee. Al ben ik volledig gevaccineerd, ik ben nog steeds een potentieel (over-)drager, en hoor ik geregeld dat ook gevaccineerden nog flink ziek kunnen worden (een enkeling zelfs als nog overlijdt), durf ik het risico ook niet aan. Niet voor de mensen om mij heen (mijn kinderen zijn bv nog niet gevaccineerd) maar ook voor mij zelf met mijn huidige longproblematiek, is het risico voor mij gewoon te groot. Helaas!!

Thank you to my Sponsors

10.40

Anonymous

Steuntje in de rug voor al jouw inzet

26

Klaas Heijs

Succes Ante, stap voor stap

15.60

Michel Hulsbergen

21.94

Marco Pannenborg

Heel veel succes kerel!

10.40

Lai-mooi Missler

Veel Succes Ante!

26

Marc René

52

Peter Bosman

Hey Ante!! Zet hem op en mooi initiatief!!!!

5.20

Derek Van Zalingen

Succes Ante! Groet Derek

52

Klusbedrijf Jago Apeldoorn

Succes Ante en mooi initiatief!

10.40

Andre Zweers

Succes!!!

5.41

Mark

veel succes, goed bezig!!

10.40

Mark H

Heel veel succes

104

Solar4life.nl

Onze eerste donatie namens onze eerste klant. Voor elke klant die wij binnen halen gaan we jou sponsoren met een mooi bedrag! Smpel omdat wij de stichting een warm hart toedragen!!

52

Joseane Do Nascimento Brinkman

Succes 😘

5.20

Anonymous

Heel veel succes Ante!

26

Ronald Lemmers

Succes. Super dat je dit gaat doen.

10.40

Anonymous

Zet hem.op!

5.20

Anouk Brinkman

Tot in Lissabon🤪💪🏻

10.40

Wim Brinkman

S6 mister

8

Ante Brinkman

200

Ante Brinkman

Show more