Ante Brinkman

WeRun2ChangeDiabetes Lissabon

Ik zamel geld in voor WeRun2ChangeDiabetes

Thursday 11th Mar

Hallo allemaal!

Ik sta aan de start van iets heel gaafs! Ik neem namelijk deel aan WeRun2ChangeDiabetes Lissabon. Dit doe ik natuurlijk niet voor niks, want ik help de Bas van de Goor Foundation. Met de donaties die ik hoop op te halen, kunnen zij ervoor zorgen dat kinderen met diabetes zorgeloos kunnen sporten! Een hele mooie doelstelling vind ik zelf. Ik wil jullie daarom vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken. Elke donatie helpt!

Dankjewel!

My Updates

Ik ga het weer doen....

Sunday 14th Mar
Hier dan mijn eerste blog over het volgende avontuur...

Een paar jaar geleden schreef ik me in voor de halve van Amsterdam. Dit was op eigen titel maar ook voor deze prachtige foundation. Toendertijd was het de stok om ter gana hardlopen, mijn conditie te verbeteren en grenzen op te zoeken en door te gaan waar ik anders zou stoppen.

Sinds Corona heb ik veel meer tijd, maar toch kwam lopen er niet meer van. Dat moest veranderen. Maar hoe graag ik ook wilde, het kwam er weer niet van...  Dus maar op zoek naar de bekende, maar nieuwe, stok. Lissabon is het geworden.

Nu een schema maken, en van start gaan. Ik heb er weer zin in. Nu echt met de foundation. En net kennis gemaakt met (een deel van) de groep. En dat is een hele fijne groep. Nu al Strave gedeeld en elkaar gemotiveerd om van start te gaan. Het moet dus weer gaan lukken. 

Helpen jullie ons mee?

Thank you to my Sponsors

52

Joseane Do Nascimento Brinkman

Succes 😘

5.20

Anonymous

Heel veel succes Ante!

26

Ronald Lemmers

Succes. Super dat je dit gaat doen.

10.40

Anonymous

Zet hem.op!

5.20

Anouk Brinkman

Tot in Lissabon🤪💪🏻

10.40

Wim Brinkman

S6 mister

8

Ante Brinkman

200

Ante Brinkman

Show more