Kerstkaartenactie

By Vera Join Me

Ik organiseer mijn actie omdat:

Samen met Jorien, schrijver van haar eigen boek Wurmpie en eigenaar van haar webshop met wenskaarten, ben ik aan het ontwerpen geslagen. 

Wij hebben speciaal voor deze sponsoractie een kerstkaarten set ontworpen. Voor €13,50 per set wordt €2,50 gedoneerd aan de Bas van de Goor Foundation. 

Ik, Vera, heb 22 jaar diabetes type 1 en ben sinds een aantal jaar nauw betrokken bij de Bas van de Goor Foundation. Ik weet als geen ander hoe het is om te leven met diabetes type 1 en weet dus ook hoe belangrijk het is om te sporten icm diabetes, je fit te voelen en hoe fijn het is om lotgenoten om je heen te hebben. Dat gun ik kinderen met diabetes ook. 

Jorien & ik dachten dat het fijn zou zijn als we meerdere mensen blij kunnen maken. Mensen die onze kaartenset kopen, de kaarten versturen en de mensen die de kaarten mogen ontvangen. Van het opgebrachte geld kunnen vervolgens weer veel kinderen blij gemaakt worden. Het gedoneerde geld wordt gebruikt om kinderevenementen, kampen, clinics en familieweekenden te organiseren, waar kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen/sporten, leren van elkaar en andere lotgenootjes ontmoeten, dat gun je ieder kind met diabetes! 


Hoe fijn zou het zijn om op deze manier zoveel mensen blij te kunnen maken?

Precies, dat denken wij dus ook!

Help jij ons mee om een mooi bedrag op te halen?

Thank you to my Supporters

10.40

Jolanda Schepers

Show more