Lilliane de Jong

WeHike2ChangeDiabetes Spanje 2020

My Updates

Van WeBike naar WeHike!

Tuesday 22nd Dec
Eind 2019 kwam ik in contact met de BvdGF. Als sportende diabeet (type 1), hartpatiënt en beginnend mountainbiker raakte ik enthousiast voor het goede doel. Bewegen kreeg in mijn eigen leven en dat van mijn gezin steeds meer prioriteit en dat gun ik iedereen met diabetes type 1, met name de kinderen. Met plezier en veilig samen sporten als onderdeel van het dagelijks leven. 
Dus ik meldde me aan voor WeBike2changediabetes, startte met de werving en met trainen! Het jaar van de challenge liep helaas anders, de pandemie veranderde veel plannen, zo ook die van de BvdGF.  Trainend ontdekte ik in dat jaar een complicatie van mijn diabetes waar ik me niet eerder bewust van was: stijve vaten en daardoor een hoge bloeddruk bij piekinspanning. Dat zette, na veel overleg en zoeken naar (medische) oplossingen,  een streep door het mountainbike avontuur dat onderwijl was verschoven naar 2021. 
Na overleg met het team van de BvdGF kon ik mijn bijdrage aan de foundation en de sportieve tegenprestatie richting de sponsoren omzetten naar de geplande WeHike2changediabetes in 2021! 
Dank aan mijn sponsoren, we hebben een mooi bedrag bij elkaar verzameld voor de foundation zodat we bijdragen aan de sportieve activiteiten die er in 2021 voor kinderen met diabetes type 1 georganiseerd  worden.

Thank you to my Sponsors

78

Jet Ellens

Succes Lilliane! Petje af hoe je bezig bent!

20.80

Anonymous

2.17k

Anonymous

Show more