Lilliane de Jong

WeBike2ChangeDiabetes Spanje 2023

Ik zamel geld in voor de WeBike2ChangeDiabetes 2023

Sunday 25th Sep

Diabetes Type 1 vraagt 24/7 alertheid, zonder vrije dag, vakantie of even een time-out. Het leven met Type 1 diabetes is nooit onbezorgd. Met mij leven er in Nederland nog 120.000 andere mensen met Type 1 Diabetes. Wij zijn altijd, dagelijks de hele dag, en nacht ook trouwens, bezig met 42 factoren die onze gezondheid op de korte en op de lange termijn beïnvloeden. Bewegen en sporten zijn daarin onmisbare maar complexe factoren.

Daarom zet ik mij in voor de Bas van de Goor Foundation en sta ik aan de start van een uitdaging waar ik hulp bij nodig heb! In juni 2023 ga ik namelijk samen met een groep mensen met type 1 diabetes deelnemen aan de WeBike2ChangeDiabetes Challenge. Zes dagen mountainbiken! Hiermee help ik de Bas van de Goor Foundation zodat zij hun doel kunnen bereiken om mensen met diabetes te inspireren, stimuleren en te helpen met plezier te (leren) bewegen en te sporten. Persoonlijk hoop ik ook een voorbeeld te zijn voor andere mensen met diabetes: sportief bezig zijn met diabetes type1 kan en draagt bij aan gezond diabetesmanagement. Sporten hoort bij een gezonde fysieke en mentale levensstijl, zeker wanneer je diabetes hebt en je complicaties zoals blindheid, nierfalen en depressie of angstklachten wilt voorkomen. Maar makkelijk is het niet, daarom is educatie, inspiratie en stimulatie belangrijk en dat kost geld.

Ik wil jullie vragen om de Foundation en mij te helpen om de doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken door de WeBike2ChangeDiabetes  challenge die ik aan ga, te sponsoren via deze pagina.

En heb je vragen, wil je meer weten over de Foundation, Type1 Diabetes of over hoe ik sporten en diabetes combineer, laat het me weten.  

Thank you to my Sponsors

15.60

Anja Morgenrood

Lieve Lilliane, Respect dat je weer een challenge met de BvdGF aangaat. Grenzen verleggen is je op het lijf geschreven. Go girl! 💪🚴‍♀️❤

10.40

Sanne Howeler

Succes Lilliane, zet ‘m op! Arnold, Sanne, Tobias en Marten JC5

50.23

Benny Van Suijcker

Hey kanjer, twee geeltjes voor jaar ‘23! Tof dat je dit doet, wederom als suikerridder op pad, wat zeg ik, op het stalen ros de bergen in voor de BvdGF💙💪🏼R.E.S.P.E.C.T. Én natuurlijk héél véél plezier. Én succes. Appeltje eitje, toch?😜

10

Micheline

Go Lilliane! En heel veel plezier gewenst!

10

Erik Lucas

Trots Lilliane!!

10.40

Annette De Laat

78

Fam. Bouwman

You go again girl!

80

Anonymous

20

Anonymous

5.20

Petra Bulthuis

Succes voor een mooi doel❤️

26

Anonymous

Go Lil go!

26

Anonymous

Heel veel succes!!

300

Lilliane Jong

Show more