Steun Ezra en doneer nu!

WeRun2ChangeDiabetes New York

My Updates

Waarom ik loop...

Wednesday 29th Jul
Ik loop een hele marathon (!) in New York voor de Bas van de Goor Foundation.
 Zij zetten zich (oa) in om kinderen zoals onze Milan door middel van (begeleide) sportactiviteiten meer inzicht te geven in hoe beter om te gaan met hun vervelende ziekte. Kort gezegd komt het er op neer dat sporten een gunstig effect heeft op de suikerwaardes. Ofwel, (nog korter) meer bewegen = minder insuline toedienen. Daarnaast bieden ze gezinsweekenden aan waarbij het hele gezin meer inzicht (en begrip) krijgt in de last die een kind met diabetes met zich draagt. We hebben hier ontzettend veel van geleerd. 

Ik loop de marathon voor Milan om te laten zien dat ik tot het uiterste voor hem wil gaan. Zijn ziekte kan ik niet van hem overnemen maar hiermee laat ik zien dat ik het onmogelijke, mogelijk zou maken als ik de kans kreeg. 
Ik loop de marathon voor Mijzelf om mijzelf te bewijzen dat als je je doel scherp voor ogen houdt, je alles kunt bereiken wat je voor onmogelijk had geacht. Vergeet niet dat ik toen ik deze beslissing maakte al moe was als ik twee trappen op moest lopen.. en daarnaast ook een 'paar' kilootjes meer meezeulde
Ik loop de marathon voor de Bas van de Goor Foundation omdat zij heel praktisch de problemen van nu aanpakken en niet zich enkel richten op onderzoek (wat natuurlijk ook erg belangrijk is). We hebben veel aan hen te danken. 

De opbrengst van deze actie zit hem niet alleen in het geldbedrag wat ik voor ze moet ophalen. De inschrijving is een vast bedrag waarvan een gedeelte naar het evenement gaat, een gedeelte naar mijn reis en een gedeelte naar de kas van de stichting. De verdeling hiervan is open en transparant. Ik wil hier ook geen twijfel over laten bestaan. Ja, je sponsort voor een gedeelte ook mijn reis. Kun je dan niet gewoon in NL een rondje lopen? Jazeker kan dat. Dat heb ik al gedaan - Damloop 2x - en zal ik ook blijven doen. Deze reis is bijzonder en moet dat ook zijn. Maar de grootste winst zit hem in de 'reis' er naartoe. De reclame die de deelnemers maken door fondsen te werven en veelvuldig de stichting te benoemen en promoten zorgt voor weer nieuwe deelnemers aan deze en/of andere acties waardoor het uiteindelijk bereik een veelvoud is van wat ik doe. Het een kan niet zonder het ander. En zo'n groot evenement spreekt meer tot de verbeelding dan een marathon door het dorp. 

Ik hoop dat je me wilt sponsoren! Iedere euro is er een. Mijn dank is enorm!

Inmiddels ben ik al meer dan een jaar aan het trainen en telkens heb ik mijn instagram en facebook account gebruikt om iedereen op de hoogte te houden van mijn ontwikkelingen. Dat jaar is mijn account gegroeid naar meer dan 1000 leden. Beide vind je door te zoeken op @myroadtoNYmarathon2020. 

Ga je mee naar New York?

Wednesday 29th Jul
Ik neem je mee naar New York!

Hoe vet is dat?! Ik neem je mee naar de New York City Marathon! Sponsor mij voor tenminste €10,00 en ik laat jouw naam bedrukken op mijn shirt waarmee ik de marathon ga lopen! Hoe meer je stort, hoe groter je naam op mijn shirt door NY!

Er zijn er al een heel aantal die met me meegaan maar er is nog ruimte genoeg voor meer! Ga je mee? 

P.s. Wil je minder geld overmaken dan ben ik je even dankbaar! Iedere euro is er één! Alvast bedankt. 

Thank you to my Sponsors

10.40

Bert Peters

Succes met je voorbereiding, en je uiteindelijke wedstrijd. Ik volg je 👊💪

1.01k

Anonymous

Show more