Ada Beuker

WeHike2ChangeDiabetes Spanje 2020

Mijn motivatie om deel te nemen aan deze challenge...

Friday 24th Jul

Oktober 2019; Mijn motivatie om mee te doen komt voort uit de wens om eens naar Santiago de Compostella te gaan. Nooit had ik bedacht dat dat op deze manier zou kunnen zijn. Het idee begon ooit tijdens Spaanse les, alleen dacht ik toen dat die uitdaging te groot zou zijn met mijn diabetes. Mijn diabetes is er een van veel en snelle schommelingen , hypo unawereness en mooi hba1c. Ik heb zelf altijd gesport en daar met mijn diabetes altijd veel aan gehad. Na mijn diagnose in 1982 heb ik notabene een paar weken later een surfplank gekocht en zag direct het effect van het sporten. Nu bijna 38 jaar nadien merk ik de voordelen nog steeds. Het biedt mij afgezien van o.a. de toename van de insulinegevoeligheid ook ontspanning en plezier. Kort geleden heb ik meegeholpen bij de Sugerkidsclub Stranddag als groepsbegeleider. en dat bevestigde mijn gevoel om geld in te zamelen voor de Bas van de Goor Foundation alleen maar meer. Hoe fijn kan het zijn als je als kind al leert wat sport doet, waar je rekening mee dient te houden, immers je reageert niet op iedere sport hetzelfde, en verder ook aandacht voor de voeding bij sport etc. en dat je ervaart dat alles kan en  dat je er plezier uit haalt. "Bijna" net als zonder diabetes. Natuurlijk doe ik ook mee om mijn eigen grenzen verder te verkennen. Ik heb tegenslagen gehad door mijn diabetes en wil nu zien wat ik aan kan samen met mijn 670G.

My Updates

Op weg naar het einde van 2019. Lopen met de feestdagen op een laag pitje

Wednesday 8th Jul

01-01-2020: De afgelopen twee weken stond het trainen op een laag pitje wat betreft het wandelen. Veel activiteiten rondom alle feestdagen en natuurlijk de kerstdagen zelf. Gezongen met een projectkoor Jingle Bells in Den Andel, een creatiesessie bijgewoond van Hart werkers, maar ook actiief op sportief gebied, zoals in afgelopen 3 dagen deelname aan 2 verschillende spinning marathons t.b.v de sponsorwerving.

Ik heb er van genoten en wandel vol goede moed en veel zin  2020 in. Mijn trainingsschema ligt klaar! Natuurlijk schrijf ik af en toe een update.

Nogmaals dank aan jullie allen voor het sponsoren en een Sportief en Gezond 2020 gewenst.

Januari-Februari 2020. Het gaat goed!

Wednesday 8th Jul

30 januari: Ik ben helemaal verbaasd hoe goed de sponsoring loopt. Geweldig, wat kan de BvdGF hier straks veel moois mee doen. Het trainen gaat ook goed. Ik loop volgens het trainingsschema en loop nu zo'n 16 km per tocht. Laatst samen met Janetta Koers, ook deelneemster van deze Hike. Heel leuk om af en toe samen te lopen en praten, ervaringen delen:)

Ik pas wel iets aan in mijn pomp nl streefwaarde op 8.3 en  zet de actieve insuline duur tijdens de training op 3 uur i.p.v. 2 uur waarop hij normaal staat. Zo blijven de waardes normaal en niet te laag. Dat gebeurde met alleen streefwaarde aanpassing wel, zat ik steeds laag of op grens naar laag. Dat loopt natuurlijk niet fijn. Voor nu gaat dit beter. Op. 8 februari eerste groepskennismaking en training in  Rheden, Veluwezoom. Erg veel zin in. 

Ik houd jullie op de hoogte, tot volgende keer...

Februari 2020. Lopen in de regen en een volle week

Wednesday 8th Jul

7 februari: Afgelopen weekend heb ik 19.98 km gewandeld. Ik liep in de regen. Het was alleen de laatste 3 km droog.

Dat het regende maakte eigenlijk niets uit. Het wandelen ging als vanzelf. Daar verbaasde ik me eigenlijk wel over. Ik was alleen bij thuiskomst enigzins terleurgesteld dat mijn app aangaf dat ik nog 200 meter tekort kwam om de 20 km te hebben gelopen;)

Voor de grap maakte ik daar nog de opmerking; ik kan nog wel even naar de hoek van de straat lopen.

Ik had deze dag geen duidelijke route voor ogen toen ik vertrok, al wandelend vormde die zich. En dat voelde goed. Onderweg hoorde ik de stilte en voelde ik de stilte.

Geen pomp alarmen van belang, stabiel waardes en  kwam uitgerust thuis.

Verder vloog deze week voorbij.

6 februari ging ik naar een Symposium van One Med en ik  volgde daar lezingen m.b.t. ontwikkelingen Diabetes

Sprekers; Hanno Pijl, H.J.Aanstoot, Bart Roep en Eelco de Koning

Dagvoorzitter was Bas van de Goor

Geweldige dag gehad en daar ook nog vakgenoten (verpleegkundigen) gesproken natuurlijk. En ook andere interssante mensen ontmoet en gesproken o.a One Med en relaties van One Med.

Morgen 8 februari dus onze kennismaking als deelnemers van de Hike en groepstraining.

8 februari 2020, 1e gezamelijke Training

Thursday 23rd Jul

Onze eerste groepstraining vond plaats op de Posbank.

Na een kennismakingsrondje gingen we op pad in dit mooie gebied op de Veluwe. Onze wandeltrainer Wanda was er ook bij en zij liet ons naast een wandeling van zo'n 12 km, met wat hoogteverschillen, ook nog een oefening doen voor de beenspieren, nl lunges (gedurende een afstand van zo'n 25 meter aaneen gesloten).

Verder werd er natuurlijk ook een en ander onderling uitgewisseld aan ervaringen m.b.t tot pompinstellingen, tips en tricks, voeding, training en privé zaken. Al met al een ontzettend leuke dag met een groep fijne mensen.

8 maart 2020 2e gezamenlijke training

Thursday 23rd Jul
Deze ochtend erg vroeg opgestaan. Deze training vond nl. plaats in Soest.
Aangezien ik op 4 km loop afstand woon vanaf het Wad, moet ik voor alle gezamenlijke trainingen een behoorlijke afstand afleggen. Nu is dat geen enkel probleem, het is wel iets waar veel reistijd mee gemoeid is. Onderweg stapte Janetta bij me in en vervolgden wij verder samen de reis. Voor deze training stond Pullka op het programma.
Pullka is lopen in de natuur met een slee, gevuld met zand, achter je aan trekkend. Een workout die je qua zwaardte kunt aanpassen door (extra) zand in of uit de slee te scheppen. Leuk om hier op deze manier kennis mee te maken en een super training voor ons eind doel. Ik denk dat ik deze sport normaal gesproken niet snel ontdekt zou hebben en ik had ook zeker het gevoel hiermee deze dag voldoende inspanning geleverd te hebben. 
Op bijgevoegde foto natuurlijk net voorover gebukt aan het zoeken naar iets te eten in mijn rugzak;)
De rugzakken lagen overigens, tijdens de training,  ook in onze slee en het gewicht van de dag bepakking is ook behoorlijk.

16 maart Covid19 Lockdown

Saturday 15th Aug
De lockdown wegens Covid 19 is een feit.
Daardoor zijn de fysieke trainingen van de groep niet doorgegaan.
Deze trainingen stonden gepland op ;
5 april en 3 mei.
Voor deze trainingen kwamen meerdere Zoom bijeenkomsten in plaats.
Op deze manier hadden we als groep toch nog wel contact en uitwisseling van informatie.
Daarnaast deelden we ook al via de groepsapp veel  foto's, wandelingen en soms meer.
We kregen te horen dat onze Hike uitgesteld wordt.
De nieuwe datum : 5-12 oktober 
Daar kregen we een aangepast trainingsschema voor.
Deze loopt van 30 maart tot en met week 41, Start Camino.
Het lopen is voor mij redelijk normaal volgens schema doorgegaan in deze periode. Hier op het Hogeland in Groningen heb ik het voordeel van de rust en uitgestrektheid. Veilig trainen buiten lukte dus. Sporten in de sportschool  was uiteraard niet mogelijk. 
Op de foto hierboven ( 5 april) ben ik  2 maal over de kwelder tot op het  op het wad gelopen. Het begon toen ik de foto maakte weer vloed te worden. Ik liep terug naar de dijk en bleek mijn zonnebril  kwijt te zijn toen ik daar bijna was.  Deze  bleek gevallen te zijn toen ik de 1e maal bijna tot aan de zeewering was gelopen. Extra "wadloop" meters gemaakt dus op deze wandeltocht. Om mij heen was kilometers ver niemand te zien. Ik hoorde enkel wat vogels.

april, Mei, juni, Lopen op afstand 200km versus 1.5m

Saturday 15th Aug
Door de omstandigheden m.b.t. Covid19 worden we creatief als deelnemers van deze Hike.
Soms is het fijn een afspraak te maken voor een wandeltocht op 1.5m afstand.  Een "normale" wandel afspraak . Dat doe ik regelmatig met Janetta.
Spontaan ontstaan is ook het wandelen op 200 km afstand met Judith en zo gebleven.
We wonen dan wel zo'n ruime 200 km van elkaar, echter het mobiele netwerk doet het voor ons prima tijdens wandelingen. 
We hebben inmiddels meerdere malen samen getraind in zeer wisselende en ook onstuimige weersomstandigheden.
Heel fijn om naast het trainen ook allerlei zaken m.b.t.  diabetes te kunnen delen, elkaar te helpen indien nodig. Maar vooral heel gezellig.
Bovenstaande foto is genomen tijdens een wandeling op 1.5 meter afstand bij Nijmegen. 

Sunday 16th Aug
Wandeling rond Paterswoldse meer met Janetta 20 juni.

27 juni Eindelijk weer een Groepstraining

Sunday 16th Aug
We zijn de N70 gaan wandelen. Deze wandelroute is in het mooie Berg en Dal. 
Eindelijk dus weer met elkaar op pad en tevens een fotosessie en hoogtemeters maken. In verband met de hoogtemeters had ik de wandelstokken meegenomen.
Mooie gelegenheid ook daar mee te oefenen.
Deze stokken zullen we in Spanje nodig hebben.
We liepen 19 km en 140 hoogtemeters.

De volgende Groepstraining is 29 augustus.

Vernieuwde website BvdGF , ontbreken van namen van mijn sponsoren

Sunday 16th Aug
De website van de BvdGF is kortgeleden vernieuwd.
Daardoor ontbreken  de 54 berichtjes met namen van mijn sponsoren. Dit spijt mij zeer. 
Ik heb nl.  meer dan 54 sponsoren, er zaten nl. ook groepen tussen.  Het gehele sponsor bedrag staat nu dus als  anoniem op deze nieuwe deelnemers pagina vermeld.
Daarom wil ik via deze weg in een persoonlijk bericht aan iedereen die mij gesponsord heeft, nogmaals mijn dank uitspreken. 
Ik heb al een geweldig bedrag staan en hoop vanzelfsprekend dat er ook nog nieuwe sponsoren bij zullen komen de komende tijd. 
Mijn streefbereik staat op 3000 Euro en ik hoop natuurlijk  van harte dat er nog meer dan dat als sponsorgeld binnen gaat komen. 
Onze Hike laat weliswaar langer op zich wachten door de Coronacrisis, ik blijf in ieder geval volhouden en vol goede moed doortrainen. 

Iedereen Hartelijk Dank voor het sponsoren en ik hoop dat jullie ons  blijven volgen via deze site. 

Gezamenlijke Training 29 augustus

Wednesday 19th Aug
Zaterdag 29 augustus staat er zoals ik eerder schreef een gezamenlijke training op het programma.
We gaan dan wandelen met flink wat hoogtemeters in de buurt van Kasteel Doorwerth, op de stuwwal.
We combineren het Dorenweertsepad met het Rosandapad.
Wanda Catsman onze wandeltrainer zal ons begeleiden.
Wordt vervolgd....

Uitstel WeHike2ChangeDiabetes

Wednesday 2nd Sep
Onze Hike Challenge wordt voor de 2e maal verschoven vanwege de toename van het aantal Covid 19 besmettingen zowel in Nederland als Spanje.
Deskundigen in Spanje hebben aan de BvdGF het advies gegeven om de Challenge uit te stellen tot 2021.
Ook heeft de BvdGF uitgebreid overleg gehad met hun artsen vanuit Nederland, Henk Bilo en Eelco de Koning (ook mede namens het bestuur) en samen met hun Spaanse arts Alberto zijn ze tot de conclusie gekomen dat het niet verantwoord is om in oktober met een grote groep op pad te gaan.
Alles schuift gewoon door qua training en ook wat betreft de donaties.

Het is voor ons allemaal een teleurstelling dat de Hike weer uitgesteld wordt, echter gezondheid gaat voor alles.
Persoonlijk ben ik het als deelnemer helemaal eens met het door de BvdGF genomen besluit.
Ik ga natuurlijk gewoon door met de training en kijk nog steeds vol goede moed uit naar volgend jaar.
De Hike staat nu gepland van 17 -24 juni 2021

vervolg Gezamenlijke Training 29 augustus

Wednesday 2nd Sep
Afgelopen weekend ben ik in Doorwerth geweest om deel te nemen aan de gezamenlijke training met hoogtemeters.
Ik was daar een heel weekend en heb gekampeerd op een SVR camping nabij het kasteel in Doorwerth.
Natuurlijk de omgeving de avond tevoren al even verkend met een  wandeling.
Vooraf aan onze training een zeer slechte nacht gehad omdat een nieuw geplaatste sensor zorgde voor veel alarmen en niet goed opstartte. Ik heb daardoor deze nacht nauwelijks geslapen. 
Moe maar met veel zin in deze dag, wandelend naar het verzamelpunt bij het Kasteel vertrokken.
Het was fijn en gezellig iedereen weer te zien en te spreken. Wanda onze trainer had een mooie afwisselende wandelroute voor ons in dit heuvelachtige landschap. Zaterdag heb ik in totaal meer dan 20 km gewandeld met hoogte meters (met de groep en deels privé). Ook zondag op eigen gelegenheid nog een wandeltocht gemaakt. Ditmaal afgesloten met een heerlijke kop koffie en een kasteelbroodje met gegrilde groente en hummus voor aanvang van de reis terug naar huis. Dat broodje, dat was een kleurrijk feestje op een bordje, versiert met een bloem (zie galerij foto's). Het was bijna zonde om op te eten, wel heel lekker. Tja, de innerlijke mens wil ook wat wat als je zoveel kilometers loopt ;) 
Ik was natuurlijk  heel blij met al die de hoogtemeters omdat die thuis moeilijker te trainen zijn.
Naarmate ik meer kilometers in de benen heb gekregen is het ook fijn dat ik inmiddels weet wat het sportief wandelen doet met mijn bloedglucose waarde. en hoe daar op in te spelen. Niet dat het altijd exact hetzelfde effect heeft hoor, daar komen toch nog wat meer factoren om de hoek kijken. Ook is het nu anders dan toen ik net startte met het trainingsschema en voel ik de 670 G beter aan. Verder geeft het wandelen mij veel rust. Rust in mijn hoofd welteverstaan.
Mijn diabetes geeft me 24/7 de nodige zorgen, het wandelen zorgt voor psychische rust, het laat me mijn zorgen even vergeten. Heel fijn, het geeft mij zo weer de nodige energie en niet te vergeten, krijg en houd ik een betere weerstand, een goede conditie waardoor ik mij fit voel en tevens een stabielere regulatie van mijn diabetes.
Ik heb zelf, met mijn diabetes Type 1, nu ook enige angst om besmet te raken met Covid 19,  en ik werk als verpleegkundige met zeer kwetsbare mensen. Dus eerder genoemde zaken zijn voor mij reden genoeg om te sporten. Om zelf gezond te proberen te blijven en hopelijk zo te voorkomen een ander te besmetten.Wednesday 2nd Sep
kasteel Doorwerth;

8 oktober 2020 Stadswandeling in Groningen met de NDC wandelgroep vanuit de Academische Huisartsenpraktijk

Sunday 18th Oct
j.l 8 oktober ben ik als ambassadeur van de BvdGF mee wezen wandelen met een groep wandelaars die meedoen aan de Nationale Diabetes Challenge.
De wandeling startte vanuit de Academische Huisartsenpraktijk bij het UMCG in Groningen. Thuis had ik al even mijn bedenkingen over het weer gehad want het regende deze dag behoorlijk.
Maar goed ondanks de regen was er toch een aantal wandelaars. Ik trof een enthousiaste groep mensen samen met de fysiotherapeut.
We gingen een stadswandeling maken. Ik heb met verschillende deelnemers uitvoerig gesproken en ik hoorde eigenlijk van de meesten dat ze vorig jaar bijna allemaal al mee deden. Nadat de NDC stopte gingen ze zelf doortrainen. Ook hoorde ik over verandering in voedingsgewoontes, gewichtsafname en medicatie vermindering en medicatie stop.  Een aantal deelnemers doet ook naast het wandelen nog aan andere sport. Geweldig om te horen hoe goed iedereen gemotiveerd is en met plezier meedoet. 
Deze avond hebben we ruim 6 km gelopen.
Mijn plan is om mogelijk nog een paar keer mee te wandelen.
Ik voeg nog een groepsfoto van de deelnemers toe onder deze tekst. Ik heb hiervoor toestemming aan de deelnemers gevraagd.

november 2020-maart 2021

Monday 8th Mar
Hoog nodig tijd om een update te plaatsen. 
Onze Camino is vanwege covid-19 uitgesteld naar september 2021.
In de herfst periode 2020 t/m december heb ik minder kilometers gelopen, we kregen een rustiger trainingsschema. 
In januari 2021 kregen we een nieuw schema tot juni. Aanvankelijk leek het erop dat we in juni 2021 onze Camino  in Spanje zouden lopen, echter de lockdown en alle bijkomende  maatregelen zorgden uiteindelijk voor weer een noodzakelijke  verplaatsing naar september 2021.
Ik had mij eind 2020 ook ingeschreven voor de Camino in Portugal van 2021. Ook deze vindt plaats in september.  
Trainen dus...;) en hopen dat alles in september 2021 hopelijk door kan gaan. 
Het doet zeker wel wat met me om iedere keer de motivatie hoog te houden en in beweging te blijven.  Normaal ga ik namelijk ook meerdere keren per week naar de sportschool en ook dat ligt stil. 
Gelukkig heb ik mijn hond en samen wandelen wij dagelijks.
Op dit moment ben ik wel even iets minder actief. Ik ben nl. 13 februari gevallen. Niet met schaatsen...maar met wandelen. 
Die ochtend had ik heerlijk 10 KM gewandeld met groepsgenoten Marjan, Anne en Janetta in Roden. Die middag ging ik nog even naar Noordpolderzijl met de hond om te wandelen door de kwelder en ik ben daar lelijk  gevallen.  Mijn pols  is nu gebroken.
Mijn pols is gezet m.b.v. tractie en er kwam gips om. Omdat na 10 dagen bij controle bleek dat de botten weer verschoven waren, volgde alsnog een operatie.
Ik ben nu een plaat en 7 schroeven rijker en mijn pols zit ook nu weer in het gips. 
Dat houdt in dat ik nu met een arm in een sling,  niet goed op pad kan met ook nog een rugzak. 
Genezing staat dus even als prioriteit bovenaan mijn lijstje.
Maar zodra het kan ben ik weer op pad om mijn kilometers op te bouwen voor dat belangrijke einddoel.
DUS LEES JE DIT EN WIL JE MIJ NOG SPONSOREN?  DAT KAN NOG STEEDS HOOR....
wandeling NOORDPOLDERZIJL

Monday 8th Mar
13 FEBRUARI

wandeling Kollumeroord 21-3-2021

Sunday 21st Mar
Vanmiddag samen met mijn man en Maya, mijn hond van bijna 14, een fijne wandeling gemaakt. 
Als training minder ver dan wat ik anders gewend ben te lopen, maar voldoende als start op onverwacht wat erg modderige paden. Met één arm in een sling is het toch iets lastiger om in balans te blijven. 
In ieder geval heerlijk om weer eens in een andere omgeving rond te kijken en van alles te ontdekken. 
Zo ook,  op bijgevoegde foto, een bordje op een gebouw bij een camping met outdoor activiteiten. Die tekst slaat de plank helemaal raak :)HIKE MORE, WORRY LESS.

21-3-2021

Sunday 21st Mar
foto wandelroute Kollumeroord, 6.4 km. Een aangrenzende andere route van de natuurwandeling, bleek jammer genoeg, verboden voor honden. We waren aanvankelijk van plan beide aansluitend te lopen.

Trainen, alleen en samen

Sunday 22nd Aug
De afgelopen maanden ben ik regelmatig aan het trainen geweest. Veel wandelingen maakte ik alleen in het polderlandschapen soms over de Dijk aan de Waddenzee. 
Samen met een aantal andere deelnemers vormden we groep Noord. Zo hebben we regelmatig met elkaar afgesproken om ergens in een van de noordelijke provincies samen te wandelen.
Soms was het groepje compleet soms gingen we als duo of trio op pad, net hoe het uitkwam.
Altijd is het super gezellig. 
We hebben afgesproken dat wij als groepje ook in de toekomstige tijd gewoon samen blijven afspreken en wandelen.
Er worden onderling veel verhalen gedeeld en ervaringen uitgewisseld.
Die contacten koester ik .
Ik hoop met hen nog veel mooie nieuwe herinneringen te verzamelen.

22-8-21

Sunday 22nd Aug
vervolg

Thank you to my Sponsors

14

Linda Beuker

Lieve mama, ik ben enorm trots op je dat het is gelukt het vliegtuig te halen ;), maar nog veel trotser op het feit dat je je eigen grenzen zo voorbij bent gegaan! Een onvergetelijk avontuur met pieken en dalen. Je hebt volledig bewezen dat je inderdaad nooit te oud bent om te leren en je grenzen te verleggen. Je bent een inspiratie voor mij en hopelijk voor veel anderen. Opgeven is voor jou geen optie. Ik hou van je. X

52

Agnes Schouten

Ada super dat je dit doet. Wij wensen je heel veel succes en plezier. Jan en Agnes

10.40

Esther

Heel veel succes!!! Was gezellig dat je erbij was vandaag BvdG survival clinic!

5

Joyce Klein

Voor Ada

25

Wijtske Van Der Werf

Lieve Ada, ik vind het heel knap dat je dit wilt doen en volgens mij kun je het wel halen, want je bent een doorzetter. Liefs, je moeder

250

Stichting Lions Helpen

Hessel wenst je veel succes. Geniet tijdens het lopen ook van de omgeving!

50

Annie Rispens

Succes! elke voetstap is een stap naar je einddoel, elke stap dichterbij, Houd vol, maar niet ten koste van alles!

300

Eigen Bijdrage

50

Joop Kracht

Ada, succes met je sponsorloop voor dit goede doel

25

Hans De Rooij

Dag Ada, veel plezier met de hike

10

Saskia Harschnitz

25

Marie Papma

10

Chris

Succes gewenst met de wandeltocht

50

Carolien Hamburger

Beste Ada, ik wens je een inspirerende reis! Warme groet, Carolien

20

Nagekomen Donatie Sporters En/of Deelnemers Spinning Marathons J.l December

25

Ria Damhof

Geweldig dat je dit gaat doen! Heel veel succes gewenst!

100

Peter Barsingerhorn Consultancy

Succes Ada, diepe buiging voor jou en al je mede-lopers!

100

Paul Steenman

Respect en alle succes gewenst.

368

Sportschool Veldwijk Winsum, Spinning Marathon Uic 27/12, Spinning Marathon 29/12 En Overige Sporters

30

Ida

Als deelnemer van 2018 kan ik je dit avontuur alleen maar aanbevelen, voor mij was dit een hoogtepunt dit jaar! Wens je een hele goede mooie tocht en hoor graag jouw ervaringen!

10

Trees Kampyon

Veel plezier Ada, je kunt het!

25

Rennie Bronkema

Heelveel succes

35

Anonymous

Succes wensen en donaties gekregen tijdens vrijwilligers kerstborrel bibliotheken in Bedum 16/12

20

Anonymous

Succes gewenst

25

Rita Spieker

Dag Ada. Vooral genieten en plezier gewenst.

10

Petra Van Der Zee

Beste Ada, heel veel succes! Graag hoor ik mettertijd jouw verhalen. Hartelijke groet, Petra van der Zee

50

Sandra Dijksterhuis

Zet m op Ada, Sandra en Engbert

15

Gertjan Steenhuis

Veel plezier in Santiago de Compostella!!

10

Peter En Francisca Barsingerhorn

Veel succes! Peter en Francisca, van de stoofpotavond in Den Andel

50

Eddy Van Der Tuin

Succes Ada, groetjes, Eddy en Janke

50

Frans En Ron Albers

Wij steunen deze mooie uitdaging van Ada. Heel veel succes gewenst. Groetjes van je vader en Ron

25

Anonymous

25

Hans En Silvia Postma

Zet hem op Ada

5

Saskia Holla

Zet 'm op! 👍

25

Dorien Fink

Geweldig dat je deze uitdaging aangaat Ada! Veel succes en plezier toegewenst!! Hartelijke groet, Dorien.

25

Monique Vernout

50

Anonymous

Dank Ada! :)

10

Luit De Vries

Succes Ada vr Gr Luit van de spinning Veldwijk

25

Ayla De Koning

Zet m op Ada! Groetjes Ayla

25

C Pakes

Succes

15

Nico De Wolf

Heel veel succes Ada

50

Erwin Beuker

Wij vinden het super knap dat je dit gaat doen en wensen je alvast heel veel succes! Liefs Erwin en Senne

50

Linda Beuker

Lieve mam, ik ben hartstikke trots op je dat je deze stap (letterlijk en figuurlijk) durft te zetten! Het is niet zomaar iets. Ik denk dat er een droom voor je uit zal komen als het eindelijk zo ver is. Natuurlijk verwachten we wel regelmatig updates en foto's. Heel veel succes. Liefs van ons allemaal.

25

Fred Ter Steeg

Ada, heel veel succes!!!

50

Henk Beuker

Je wandeltocht naar Santiago de Compostella is heel bijzonder. Waarvan je vast gaat genieten maar het zal ook af en toe zwaar zijn. Je bent een doorzetter en het is voor een heel goed doel. Je gaat het dus zeker halen. Veel succes en plezier voor jou en de andere deelnemers!

300

Inschrijfgeld

26

Chantal Staal

250

Anonymous

Show more