Ons team

In ons team heeft ieder zijn/haar eigen expertise en verantwoordelijkheden. Weet je niet goed wie je moet benaderen, of heb je een algemene vraag, vul dan ons contactformulier in.

naar contactformulier 

Bas van de Goor

Bas (type 1 sinds 11-11-2003) is onze oprichter en directeur. Hij geeft presentaties in binnen- en buitenland en haalt nog altijd veel plezier uit de persoonlijke contacten met mensen met diabetes om zijn ervaringen te delen en mensen te inspireren. Bas zorgt ervoor dat we ons als team houden aan de strategie van de stichting.

Neem contact op

Petra Seegers

Petra is medeoprichter en directeur en is onze ‘financiële vrouw’. Ze houdt contact met onze sponsoren en partners en legt verantwoording af aan onze accountant. Zo zorgen we voor een gezonde financiële situatie en zorgen we ervoor dat we een erkend goed doel blijven volgens de richtlijnen van het CBF. Voor vragen over sponsoren, contracten, partnerships etc. kun je bij Petra terecht.

Neem contact op

Maartje van Spijker

Maartje is verantwoordelijk voor de communicatie en evenementen namens de foundation. Zij organiseert met name de evenementen voor iedereen met type 1. Daarnaast onderhoudt ze onze website en social media, heeft contact met de media en deelt de verhalen die ontstaan tijdens onze activiteiten. Voor vragen over communicatie en evenementen neem gerust contact met Maartje op.

Neem contact op

Jeroen Flim

Jeroen (type 1 sinds 17-1-1992) is programmamanager van de Nationale Diabetes Challenge (NDC): Een wandelinterventie om mensen met diabetes te helpen bij een gezonde leefstijl. Hij is verantwoordelijk voor de aansturing, strategie, financiering en opschaling van de challenge. Hij heeft zelf type 1 en is een ervaren en allround sporter, dus vragen op dat vlak kun je ook bij hem kwijt.

Neem contact op 

Mariëlle Durieux

Mariëlle is operationeel manager van de Nationale Diabetes Challenge. Ze heeft een breed netwerk in de zorg. Mariëlle ondersteunt lokale organisatoren bij het opzetten en uitvoeren van hun diabetes challenge. Ook vertegenwoordigt zij regelmatig de stichting tijdens congressen en beurzen. Als zij begint te vertellen over de Nationale Diabetes Challenge wil je meteen meedoen!

Neem contact op

Mariska Lok

Mariska is projectmedewerker binnen het team van de Nationale Diabetes Challenge en is samen met het Longfonds bovendien verantwoordelijk voor de Nationale COPD Challenge. Zij pakt bovendien veel logistieke zaken voor het NDC team op en is sterk in het inrichten en bewaken van processen.

Neem contact op 

Lisa Vlemmix

Lisa is verantwoordelijk voor de communicatie rondom de Nationale Diabetes Challenge. Grote kans dat jij als lokale organisator van een Diabetes Challenge direct contact hebt met haar. Voor vragen over het betrekken van partners, werven van deelnemers en omgaan met media ben je bij Lisa aan het juiste adres!

Neem contact op

Hannah Regeer

Hannah is psychologe en doet onderzoek bij het LUMC. Een dag in de week lenen ze haar uit aan ons team van de Nationale Diabetes Challenge. Daar onderzoekt ze de effecten van het wandelen op zowel de fysieke als de psychische gezondheid van de deelnemers. Met vragen op het gebied van gedragsverandering en onderzoek ben je bij Hannah aan het juiste adres.

Neem contact op

Bestuur

Naast de mensen die dagelijks bij de Bas van de Goor Foundation werken, hebben we ook een bestuur. Het bestuur werkt onbezoldigd en komt vier keer per jaar bijeen om controle te houden op de (financiële) gezondheid van de stichting, onze koers te evalueren en als klankbord te fungeren.

Het bestuur bestaat uit mensen met een sportieve en relevante maatschappelijk achtergrond. Door hun bijzondere ervaring zijn ze voor ons een enorme steun op sportief, medisch, organisatorisch en financieel vlak.

Het bestuur bestaat op dit moment uit de volgende personen:

Gaston Sporre - Voorzitter (foto midden)
Leo Heere - Secretaris (niet op de foto)
Gerritjan Eggenkamp - Penningmeester (2e van rechts)
Eelco de Koning - Bestuurslid (foto links)
Marc Delissen - Bestuurslid (foto rechts)
Barbara de Loor - Bestuurslid (2e van links)

Afbeelding zit in de achtergrond van de Kolom!

“Ik besloot dat ik niet met diabetes moet leven, maar diabetes gaat maar met mij leven

Bas van de Goor
Diabetes Type 1 - sinds 11 november 2003

“Ik voelde mij een ervaren en goede DVK. Toch bleek een sportkamp de beste scholing die er bestaat!”

Else Korpershoek
Diabetesverpleegkundige (DVK)

Bij de Bas van de Goor Foundation kan ik mijn passie voor hardlopen combineren met inzet voor diabetes.

Jarko Kortekaas
Deelnemer WeRun2ChangeDiabetes en vader van een zoon met diabetes