Vriendenloterij

Iedereen telt mee. Daarom werft de VriendenLoterij fondsen voor Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor een gezonde en sociale samenleving. Hierdoor kunnen er in Nederland nieuwe maatschappelijke initiatieven en projecten van de grond komen, waarmee mensen net dat duwtje in de rug krijgen dat ze verder helpt, of waarmee vrijwilligers worden gesteund bij hun werk.

Zo kunnen wij dankzij de deelnemers aan de VriendenLoterij kampen organiseren waarmee we jaarlijks meer dan 100 kinderen met diabetes in beweging brengen. En afgelopen jaren brachten we duizenden volwassenen met diabetes op de been tijdens de Nationale Diabetes Challenge (NDC).

Wil jij ook kans maken op fantastische prijzen en daarmee tegelijk ons werk steunen? Speel dan voor de Bas van de Goor Foundation mee met de VriendenLoterij. Minimaal 40% van jouw lotprijs (per 1-1-2020 is de lotprijs €14) gaat naar onze activiteiten voor mensen met diabetes. Namens ons allemaal, en namens alle deelnemers aan onze activiteiten: Dank je wel! Jullie zijn Echte Vrienden!

"De deelnemers aan de VriendenLoterij zijn voor ons Echte Vrienden. Dankzij hen brengen we elk jaar duizenden mensen met diabetes in beweging. Doe jij al mee?" - Bas van de Goor

De VriendenLoterij heeft al veel mooie projecten mogelijk gemaakt. Zo zijn we dankzij de VriendenLoterij regelmatig te zien op televisie, en werden deelnemers aan de Nationale Diabetes Challenge in Eindhoven verrast met nieuwe wandelschoenen.

Gerelateerde evenementen

Partners: