Medtronic

In 1983 introduceerde Medtronic Diabetes het concept van continue insulinetoediening via de marktintroductie van de eerste insulinepomp, met als doel mensen met diabetes een "betere manier" van insulinetoediening aan te bieden.

Sinds die tijd is Medtronic Diabetes de marktleider met een uitstekende reputatie op het gebied van insulinepomptherapie en continue glucosemonitoring.
Onze geavanceerde insulinepomptherapie, in combinatie met onze continue-glucosemonitoringsystemen, bieden op dit moment hypermoderne oplossingen voor diabetesregulering.

Medtronic Diabetes zal echter blijven werken aan het verwezenlijken van haar toekomstvisie om diabetespatiënten een kunstmatige bètacel te bieden, een technologie waarbij, net als bij een gezonde alvleesklier, op basis van continue glucosemonitoring automatisch de juist hoeveelheid insuline wordt afgegeven.

Medtronic helpt mee om de gezondheidszorg te verbeteren voor meer mensen, op meer manieren en op meer plaatsen dan ooit tevoren. Al 30 jaar neemt Medtronic het voortouw met revolutionaire technologie op het gebied van diabetesbehandeling. Medtronic Diabetes weerspiegelt onze toewijding en consistente visie in de richting van de ontwikkeling van een "kunstmatige bètacel".

Gerelateerde evenementen