Steun ons!
Home / Over ons / Supporters / Steun ons!

Steun ons!

Lees hier hoe je de BvdGF financieel kunt ondersteunen. 

De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. In dat kader organiseert de stichting diverse sportactiviteiten voor jongeren en volwassen met diabetes type 1 en 2. Sport en bewegen helpen je de bloedsuikerwaarden onder controle te krijgen en je dus beter, gezonder en zelfverzekerder te voelen.

Dat is ook hard nodig als je bedenkt dat er op dit moment één miljoen mensen met diabetes type 1 of 2 in Nederland zijn. Naar verwachting groeit dit aantal zelfs naar 1,3 miljoen in 2025.

Steun daarom de BvdGF om deze boodschap zo goed mogelijk over te brengen bij alle mensen met diabetes in Nederland. Met uw steun kan de BvdGF meer mensen met diabetes informeren over de positieve effecten van sport en bewegen op een leven met diabetes, ze deze effecten laten ervaren en ze inspireren tot een sportief leven met diabetes. Wil je de Bas van de Goor Foundation ondersteunen dan kan dat, als particulier of als organisatie, op de volgende manieren:

Particulier

 
Speel-mee-voor-de-BvdGF_VriendenLoterij Eenmalige gift_donatie_BvdGF_sportiefmetdiabetes donatie_donatie_BvdGF_sportiefmetdiabetes
VriendenLoterij
Steun de BvdGF door mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van je inleg gaat maandelijks naar de BvdGF en je maakt ook nog eens wekelijks kans op mooie prijzen. Meespelen kan door hier te klikken.
Eenmalige gift
Klik hier om online een eenmalige bijdrage te doneren via iDeal (veilig, snel en makkelijk).
Donatie
Klik hier om de BvdGF structureel te steunen met een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar.

Bedrijf

   
Vriend van de BvdGF_donatie_BvdGF_sportiefmetdiabetes overschrijving_donatie_BvdGF_sportiefmetdiabetes  
Vriend van de BvdGF
Met bedrijfslogo en link op www.bvdgf.org en doneer jaarlijks een bedrag van € 500,-. Klik hier voor meer informatie.
Overschrijving
O.v.v. (bedrijfs)naam, adres en woonplaats op rekening NL66 ABNA 024.90.90.910 t.n.v. Stichting Bas van de Goor Foundation te Amsterdam
 


De Stichting Bas van de Goor Foundation respecteert uw privacy en draagt er zorg voor, dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld en niet aan derden wordt verstrekt.

CBF Keur en ANBI-status
De BvdGF beschikt sinds 2007, als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), over een ANBI status. Het Centraal Bureau Fondsenwerving is een onafhankelijke stichting die al sinds 1925 toezicht houdt op het inzamelen van geld voor goede doelen. De BvdGF beschikt sinds april 2010 over een CBF Keur en voldoet daarmee aan alle door het CBF gestelde eisen voor fondsenwerving.
 

Logo-erkenning ANBI-status_BvdGF_goed-doel

 

Supporters:
Sponsors
Partners
Steun ons!