Partners
Home / Over ons / Supporters / Partners

Partners

Partners hebben voor de BvdGF een toegevoegde waarde. Dit kan enerzijds betrekking hebben op de relaties binnen het diabeteswerkveld en anderzijds op de meerwaarde die de partner voor de BvdGF kan hebben tijdens evenementen. De partnerships bestaan uit sponsoring en ondersteuning. De BvdGF heeft een partnership met de volgende organisaties:

Foto’s

1 foto
 • Johan Cruyff Foundation – brengt jeugd in beweging. Speciale aandacht gaat uit naar kinderen met een beperking. Door financiële steun aan tal van sportprojecten voor gehandicapte jeugd, maakt de Cruyff Foundation sporten voor iedereen mogelijk. Gezamenlijk organiseren de Cruyff Foundation en de Bas van de Goor Foundation sportactiviteiten voor jongeren met diabetes.
   
 • SCIANDRI Sportmanagement – SCIANDRI is maatschappelijk partner van de BvdGF en levert jaarlijks een professional voor de zomersportkampen van de BvdGF. Daarnaast zal er door de BvdGF in nieuwe projecten gezocht worden naar meer samenwerking in de uitvoering.
   
 • Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) – de BvdGF is het goede doel van de NeVoBo. Specifiek is de BvdGF ook als goed doel gekoppeld aan de Grand Slam Volleybal in Scheveningen in 2013 en 2014 en het WK beachvolleybal in 2015. 
   
 • Stipp - de connectie in (elektronisch) publiceren. Stipp ontwikkelt de website van de BvdGF en is partner in het ontwikkelen van diverse boeken.
   
 • United - is een full service organisatie op het gebied van faciliteiten, technisch en creatief support voor media en broadcast organisaties. United is al jaren partner in het in beeld brengen van de activiteiten van de BvdGF.
   
 • Stichting Diabetes Onderzoek Nederland (SDON) – is opgericht door Kilimanjaro Challenge deelnemer Maarten de Gruyter en zet zich in voor fundamenteel onderzoek naar de genezing van diabetes type 1. Beide stichtingen gaan de komende beleidsperiode op zoek naar mogelijke samenwerking(en).
   
 • Medische instellingen - de BvdGF werkt veel samen met medische instellingen als ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en medische professionals. Zij zorgen er voor dat onze sportactiviteiten op een medisch verantwoorde manier begeleid worden. 
   
 • Challenge partners – de BvdGF werkt voor de WeRun2ChangeDiabetes en WeBike2ChangeDiabetes Challenge samen met diverse partners. 
Supporters:
Sponsors
Partners
Steun ons!