Drie jaar het goede doel!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan
Home / Nieuws / Drie jaar het goede doel!

Drie jaar het goede doel! (23-11-2017)

Vanaf dit jaar kan de Bas van de Goor foundation in navolging op de Regenboogboom voor drie jaar rekenen op een bijdrage uit de inkomsten van de Sylvestercross; dé traditionele oudejaarsloop in en rond de zandverstuiving in Soest.

Door elke drie jaar een nieuw goed doel te kiezen, ondersteunt Stichting Sylvestercross verschillende organisaties via bijdragen van de deelnemers. Door het evenement krijgt het goede doel ook exposure. Elke deelnemer kan bij zijn inschrijving een extra bedrag overmaken dat ten goede komt aan de stichting die zich inzet om mensen met diabetes een beter leven te bieden door ze te laten sporten.

Evert ten Kate, voorzitter van de Sylvestercross, legt uit waarom gekozen is voor dit goede doel: “De Bas van de Goor Foundation zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door sport en bewegen. Ook organiseren zij zelf sportactiviteiten. Dat maakt dat de doelen van beide stichtingen goed aansluiten en daardoor is er sprake van kruisbestuiving. Tenslotte maakte de organisatie, de daadkracht van de Foundation en de bevlogen betrokkenheid van Bas van de Goor het verschil, dat de doorslag gaf hen de komende 3 jaar vanuit de Sylvestercross support te gunnen.”

Bas van de Goor, oprichter en naamgever van de Foundation vertelt: “We zijn trots dat we voor 3 jaar het goede doel zijn van de Sylvestercross. Met een aantal collega’s en vrienden doe ik al een aantal jaar met veel plezier mee aan dit evenement. Ik nodig daarom onze doelgroep en andere geïnteresseerden van harte uit om ook mee te doen aan deze prachtige loop in een unieke bos- en duinrijke omgeving.  Dat kan bij de scholierencross, als businessrunteam of  als recreatieve loper. Ik kijk er nu al naar uit om op oudejaarsdag alle enthousiaste deelnemers te zien hardlopen.“  

Wil jij meelopen? Dat kan ook samen met ons! Wij lopen zelf ook allemaal mee en maken er een gezellige en sportieve jaarafsluiting van. Doe je mee? Ontdek de mogelijkheden en kies de afstand die bij jou past! 

 

 

Foto’s

2 foto ’s