Recordbedrag bij ibis-benefietdiner
Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan
Home / Nieuws / Recordbedrag bij ibis-benefietdiner

Recordbedrag bij ibis-benefietdiner (04-07-2017)

Dit jaar neemt een 7-tal medewerkers van ibis deel aan de marathon van New York. Dit was voor manager Martijn van der Graaf (Hotel ibis Schiphol Amsterdam) aanleiding om een benefietdiner te organiseren. De Amsterdamse topchefs van AccorHotels hebben maandag 3 juli 2017 in Novotel Amsterdam City, in samenwerking met meerdere Michelin restaurants, een voortreffelijk diner gekookt voor de aanwezige gasten. 

Het benefietdiner was goed voor een recordbedrag van €23.344,32. Deelnemende topchefs waren Roland Veldhuijzen (Tante Koosje), Andrès Delpeut (Restaurant Bridges, Sofitel Legend The Grand), Mark Gratama (ML Haarlem), Tjitze van der Dam (Pressroom, INK hotel), Peter Bakker (ibis Schiphol Airport) en Frank-Jan Mutsaers (Novotel Amsterdam City).

Volgens initiatiefnemer Martijn was het diner een groot succes en krijgt diabetes de aandacht die het verdient: "Als hotelpartners staan we midden in de maatschappij en helpen we graag daar waar dat mogelijk is. Toen we onze collega’s benaderden voor dit initiatief was iedereen dan ook gelijk enthousiast. Daarnaast konden wij ook rekenen op hulp van sterrenrestaurants buiten AccorHotels. Alle leveranciers hebben belangeloos meegewerkt. Het hoge bedrag dat we hebben opgehaald is een mooie opsteker voor de Bas van de Goor Foundation."

"Ibis heeft een sterke band met de Bas van de Goor Foundation, zo heeft de BvdGF vorig jaar de roze trui van de Giro opgehaald in Milaan en naar Nederland gefietst. Gedurende de gehele reis is bij de hotels van ibis overnacht. We vinden het dan ook geweldig dat ibis ons nu opnieuw op deze wijze ondersteunt", aldus Bas.

De Bas van de Goor Foundation wil bij deze ibis Schiphol Amsterdam en alle aanwezigen op het benefietdiner ontzettend bedanken voor hun support. Dankzij deze fantastische bijdrage kunnen we ook in 2018 weer sportkampen, clinics en gezinsweekenden organiseren. Daarmee helpen we vele kinderen op weg naar een sportief leven met diabetes. Dank jullie wel!!

Foto’s

2 foto ’s