Goed nieuws!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan
Home / Nieuws / Goed nieuws!

Goed nieuws! (11-05-2017)

Ik heb goed nieuws. Vandaag ben ik in het ziekenhuis geweest om de uitslag van de vorige week gemaakte scan op te halen. Na acht chemokuren die in totaal vijf maanden hebben geduurd is de behandeling succesvol gebleken. De lymfeklierkanker is op dit moment uit mijn lichaam. Ik zal de komende tijd wel onder controle blijven in het ziekenhuis.

Mijn aandacht gaat nu uit naar fysiek herstel. Het is lastig te zeggen hoe lang dat gaat duren. Daarom is het zaak om geduld te hebben en langzaam op te bouwen.

Ik wil heel graag mijn hematoloog, regieverpleegkundige en alle medewerkers van de oncologische afdeling in het ISALA-ziekenhuis bedanken voor hun professionele en persoonlijke begeleiding. Natuurlijk ben ik veel dank verschuldigd aan mijn familie die mij deze periode ontzettend hebben geholpen. Ook mijn collega‚Äôs bij de stichting, Petra, Maartje, Rick en Jeroen wil ik bedanken voor het onverstoorbaar doorwerken aan alle activiteiten om mensen met diabetes in beweging te brengen. 

En als laatste natuurlijk alle mensen die met een belletje, bericht, kaart of bloemetje van zich hebben laten horen. Vanaf het begin tot aan het einde heeft het me enorm gesteund op weg naar dit moment.

Heel veel dank.

Sportieve groet,

Bas