Welkom Hannah!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan
Home / Nieuws / Welkom Hannah!

Welkom Hannah! (11-04-2017)

Vanaf deze week komt Hannah ons team een jaar lang versterken. Daar zijn we erg blij mee, want zij kan handen en voeten geven aan het uitgebreide onderzoek in het kader van de Nationale Diabetes Challenge. Ze stelt zichzelf graag even voor:

Hi, mijn naam is Hannah Regeer en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Leiden en heb hier de master Gezondheids- en Medische Psychologie gevolgd. Tijdens mijn stage in het Leids Universitair Medisch Centrum op de afdeling Endocrinologie heb ik al veel mogen leren over diabetes en wat voor invloed de ziekte kan hebben op het leven van iemand met diabetes en zijn of haar omgeving. Dit heeft mijn interesse en motivatie zeker vergroot om me hier verder op te focussen binnen het werkveld en mijn eigen steentje bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met diabetes.

Dankzij de funding van het Diabetes Fonds heb ik de mooie kans gekregen om als onderzoeker  een jaar lang het team van de Bas van de Goor Foundation te versterken! Ik zal mij voornamelijk bezig gaan houden met het onderzoek naar de effecten van de Nationale Diabetes Challenge op de kwaliteit van leven van mensen met diabetes. We hebben gezien dat de challenge vorig jaar al mooie resultaten opgeleverd heeft en we willen deze resultaten dit jaar nog beter in kaart brengen. Ik heb er ontzettend veel zin in om dit jaar een rol te mogen spelen bij deze mooie challenge en samen te werken met het gezellige team en de ambassadeurs van de Foundation!

Groetjes, 
Hannah

Heb je vragen over het uitgebreide onderzoek tijdens de Nationale Diabetes Challenge? Hannah is bereikbaar via Hannah@bvdgf.org

Foto’s

1 foto