Prachtige cheque van Agterberg Bedrijven
Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan
Home / Nieuws / Prachtige cheque van Agterberg Bedrijven

Prachtige cheque van Agterberg Bedrijven (09-03-2017)

Vandaag, op de Dag van de Sportaccommodaties in Houten, kregen we een prachtige cheque overhandigd van de directie van Agterberg bedrijven. Omdat Bas helaas zelf niet aanwezig kon zijn overhandigde directeur Frank Agterberg de cheque, ter waarde van €7500,- aan Petra en Maartje.

IMG_3899

Het idee voor de samenwerking kwam tot stand tijdens een (hoe kan het ook anders?) sportief evenement. Vorig jaar juli raakten mede-directeur van Agterberg Kees Haaksman en Maartje aan de praat over het werk van de foundation tijdens een fietstocht in de buurt van Rotterdam. De link tussen beide organisaties was al gemaakt in 2015, toen Agterberg de speelvelden leverde voor het WK beachvolleybal waar Bas toernooidirecteur van was. Dit jaar bestaat Agterberg 65 jaar en het bedrijf koos ervoor om ons dit jubileum mee te laten vieren door een mooie donatie.

Namens alle deelnemers aan onze activiteiten willen we Agterberg Bedrijven heel hartelijk danken voor hun mooie bijdrage. Zo gauw Bas voldoende is opgeknapt komt hij jullie graag persoonlijk bedanken. Bij voorkeur natuurlijk in een sportieve setting.

Agterberg Bedrijven is een unieke combinatie van bedrijven met veel specialismen op het groene- en grijze werkgebied. Een echt familiebedrijf. Agterberg verzorgt grond-, weg- en waterbouwprojecten en is specialist in groen- en sportvoorzieningen. In het ontwerpen, aanleggen en beheren van sportaccommodaties heeft Agterberg een uitstekende reputatie opgebouwd. Op het gebied van (versterkt) natuurgras en voor paardensportbodems zijn de specialisten van Agterberg veelgevraagde experts. Meer weten? Kijk op www.agterberg.com