Susanne Benders

WeBike2ChangeDiabetes Extremadura

Suus on tour: Extremadura voor de Bas van de Goor Foundation

Monday 2nd Nov

Hallo allemaal!

Zoals veel mensen weten besteed ik veel tijd aan en op mijn fiets. Wat ook heel veel mensen weten is dat ik regelmatig in mijn bloedsuiker check, infuusjes prik en alle insuline uit de apotheek mee neem: ik ben type 1 diabeet (T1D).

Sport en diabetes is een prima combinatie en toen ik een lief klein suusje was mocht ik mee op sportkamp met de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Onder begeleiding van een enorm gemotiveerd team mocht ik een paar dagen lang verschillende sporten proberen en ontmoette ik veel andere kinderen met T1D. Na dit kamp volgden diverse andere kampen en sportdagen en circa 10 jaar later heb ik samen met de BvdGF de roze leiderstrui opgehaald in Milaan en fietsend naar de start van de Giro in Apeldoorn mogen brengen, een tocht van ongeveer 1400km in 8 dagen.

Het is een unieke ervaring om met andere diabeten in contact te komen en samen te sporten. Dit gun ik anderen met diabetes ook! Eind oktober 2021 neem ik deel aan een fietsweek in Extremadura en hier heb ik jullie hulp bij nodig!

Mijn doel is om ten minste €2500,- in te zamelen voor de Bas van de Goor Foundation zodat meer mensen met diabetes in beweging kunnen komen en we de ervaring kunnen delen.  

Iedere donatie is van harte welkom! My Updates

Cuánto Cuesta?

Thursday 14th Jan
We zijn de feestdagen gepasseerd en het dagelijks leven is weer back to (het huidige) normal. Ik heb mijn fietstrainingen weer opgepakt na blessure en ga mijn uiterste best doen om zo fit mogelijk mee naar Extremadura te gaan, wel zo prettig als je door het Spaanse landschap wil fietsen!

Een trip naar Extremadura vergt niet alleen fysieke inspanning maar ook een financiële bijdrage. Om deel te kunnen nemen aan deze challenge vraagt de BvdGF een bijdrage van €2500,-. Een gedeelte hiervan zijn de kosten voor mijn reis en verblijf, dit kost €1250,-. De kosten voor mijn reis betaal ik zelf, de eerste €312,- zijn overgemaakt, de rest volgt later dit jaar. 

Als je goed kunt rekenen blijft er dan nog €1250,- over, dit bedrag hoop ik met donaties op te halen. De eerste donaties zijn al gemaakt, waarvoor dank! Op dit moment heb ik nog ten minste €732,- nodig om mijn doel te bereiken. Wie helpt? En wie kan ik helpen in ruil voor een donatie? Heb je een challenge voor me, dan hoor ik het graag! 

Waar gaat je donatie naar toe? Zie bijgevoegde foto uit 2009, een zeer zeldzame sportfoto van mij (zonder fiets) op een sportdag van de BvdGF. Je donatie zorgt ervoor dat deze sportdagen kunnen blijven bestaan en biedt mensen met diabetes de mogelijkheid om van elkaar te leren.


Thank you to my Sponsors

52

Toon Michels

26

Sander Van Der Vleuten

Succes !

26

Harrie Van Bakel

Kleine beetjes helpen,succes Susanne

208

Marco Vogels

Succes Suus.

10.40

Francis Van Weert

Goed bezig Suuske :) Tuurlijk sponsor ik je ook! Heel veel succes en natuurlijk ook plezier. Xxx Francis

10.40

Arno Verhoeven

Heel veel succes... ga ervoor ! Groetjes en tot ziens, ML en Arno

52

Joanna Southerland-mele

50

Arie En Angelique Van De Sande

Heel veel suc6 Susanne

10.40

Carla Van Druenen

Succes Susanne!!

15.60

Dianne Vd Bersselaar

Succes suus

10.40

Marcel Giepmans

10.40

Linda Van Gestel

Succes Suuske! Girlpower 💪🏽

104

Helma

Heel veel succes.

104

Jan Benders

Goed bezig Susanne.

78

Anonymous

Succes Susanne.

10.40

Denise Grimberg

Gooooo suus!

20.80

Carla

Hee Suus! Succes! Dit ros is je bekender volgens mij! 🤪 Dat gaat helemaal goed komen! Groetjes, Carla

104

Marcel, Karin, Mathijs En Eva

Goed dat je je hiervoor inzet, heel veel succes gewenst!

12

Susanne Benders

300

Susanne Benders

Show more