Camiel Slot

WeBike2ChangeDiabetes Extremadura

Ik doe mee aan de Bike Challenge Extremadura in Spanje! Voor 1 doel: de kwaliteit van het leven voor mensen, vooral kinderen, met diabetes type 1 helpen te verbeteren. Het liefst te genezen!

Tuesday 10th Nov

Hallo allemaal!

Ik sta aan de start van een gave uitdaging! In oktober 2021 neem ik deel aan een 6-daagse Bike Challenge waarbij ik elke dag 100 kilometer ga wielrennen in het mooie en hoge berglandschap Extremadura, Spanje. Dit doe ik vooral voor jonge kinderen met diabetes type 1! Mijn grootste verlangen is dat wij dit voor de toekomstige generaties volledig kunnen genezen/voorkomen. De reis-en verblijfkosten voor deze uitdaging heb ik uiteraard volledig zelf betaald, zie mijn persoonlijke bijdrage. Help, steun en doe ook een financiële bijdrage! Met jouw bijdrage komen wij één stap dichterbij om het verlangen van mensen met diabetes type 1 waar te maken.  

Waarvoor dank!

Enthousiaste groet, Camiel 

Thank you to my Sponsors

950

Camiel Slot

Samen met mijn eerste donatie heb ik alle kosten zelf betaald. Alle donaties die nu door jullie worden gedaan komen direct volledig ten gunste van "Bas van de Goor Foundation". Dank jullie wel

300

Camiel Slot

Show more