Toine

WeHike2ChangeDiabetes

Mijn motivatie om deel te nemen aan deze challenge...

Friday 24th Jul De Camino staat al jaren op mijn bucket list. Wegens gezondheidsproblemen van mijn partner werd dit voornemen zo’n 15 jaar geleden gestald. Tot mijn grote vreugde liepen wij tegen de mogelijkheid aan om deze sponsorloop te kunnen doen. De veilige omgeving waarin dit plaats vind trok me direct over de streep. Ik verheug me erg op deze uitdaging. Mijn motivatie is om volop te kunnen leven met diabetes, vroeger in mijn werk, en nu na mijn pensionering met gezond leven en te genieten van het buitenleven. Wandelen maakt daar tot nu toe geen deel van uit, maar ik ga de uitdaging graag aan. Een week leren van, en delen met anderen, hoe je suikerspiegel perfect op je beweging aan te laten sluiten. Ik hoop er veel van te leren. Geweldig wat de Bas van de Goor Foundation organiseert op diabetesgebied. Ik hoop met deze wandelweek daaraan te kunnen bijdragen.

Dank aan alle sponsoren

Monday 27th Jul Begin juli is de website veranderd en daarmee zijn ook de gegevens van de sponsoren tot nu toe vervallen. Daarom dit bericht om Angeline, Koos en Jopie, Marco en Marijke , Coby en Ben, Hans, Ans , Matthijs en Sonja, Gérard en Anthonine hartelijk te bedanken voor hun bijdrage. Ik hoop dat ik niemand vergeten ben. Jammer dat de persoonlijke bedankjes er niet meer zijn.

Thank you to my Sponsors

52

Nannette Teunissen

Hoi Toine, heel veel plezier en succes! Deze challenge staat ook op mijn bucketlist, als ik gepensioneerd ben, maar dat duurt nog even. Ik zie graag wat foto’s en hoor graag je ervaring!

1.31k

Anonymous