Toine

WeHike2ChangeDiabetes Spanje

Mijn motivatie om deel te nemen aan deze challenge...

Friday 24th Jul

De Camino staat al jaren op mijn bucket list. Wegens gezondheidsproblemen van mijn partner werd dit voornemen zo’n 15 jaar geleden gestald. Tot mijn grote vreugde liepen wij tegen de mogelijkheid aan om deze sponsorloop te kunnen doen. De veilige omgeving waarin dit plaats vind trok me direct over de streep. Ik verheug me erg op deze uitdaging. Mijn motivatie is om volop te kunnen leven met diabetes, vroeger in mijn werk, en nu na mijn pensionering met gezond leven en te genieten van het buitenleven. Wandelen maakt daar tot nu toe geen deel van uit, maar ik ga de uitdaging graag aan. Een week leren van, en delen met anderen, hoe je suikerspiegel perfect op je beweging aan te laten sluiten. Ik hoop er veel van te leren. Geweldig wat de Bas van de Goor Foundation organiseert op diabetesgebied. Ik hoop met deze wandelweek daaraan te kunnen bijdragen.

My Updates

Dank aan alle sponsoren

Monday 27th Jul
Begin juli is de website veranderd en daarmee zijn ook de gegevens van de sponsoren tot nu toe vervallen. Daarom dit bericht om Angeline, Koos en Jopie, Marco en Marijke , Coby en Ben, Hans, Ans , Matthijs en Sonja, Gérard en Anthonine hartelijk te bedanken voor hun bijdrage. Ik hoop dat ik niemand vergeten ben. Jammer dat de persoonlijke bedankjes er niet meer zijn.

Thank you to my Sponsors

15.60

Maria

Heel veel succes je haalt hert want je hebt veel doorzettingsvermogen.

52

Gert-jan En Elly Meijer

Toine, wij vinden het geweldig dat jij je op deze wijze inzet voor de Bas van de Goor Foundation. Je gaat het zeker halen en jouw doelstelling realiseren. Succes, Gert-Jan en Elly Meijer.

15.60

B Vlaswinkel

5.20

Judith Giesen

300

Toine Danen

Inschrijfgeld

100

Matthijs Mons

Top dat je dit doet Toine! Heel veel succes! Sonja en Thijs

25

Hans Rooij

Hoi Toine, veel plezier en sterkte tijdens de hike in Spanje, zet 'm op!

15

Anthonine Radder

Fantastisch dat je deze uitdaging aangaat, we wensen je natuurlijk ontzettend veel succes...En vooral jou goede levensstijl van bewegen en voeding.....TOP!!!

50

Coby Evertsen

sukses Toine

100

Marco Lusing

Hoi Toine. Zet hem op en geniet er van.

25

Koos En Jopie Clavel

Veel succes Toine, zet hem op!!

100

Ans En Leo Borsboom

Lieve Toine. Wandel en wandel en denk af en toe aan Leo. Hij volgt je, net als ik. Succes!!!!!

15

Mart Danen

Loop ze jongen. Je gaat het halen

300

Toine Danen

250

Toine Danen

25

Anonymous

6.29

Lomar

bijdrage sporters Lomar

52

Nannette Teunissen

Hoi Toine, heel veel plezier en succes! Deze challenge staat ook op mijn bucketlist, als ik gepensioneerd ben, maar dat duurt nog even. Ik zie graag wat foto’s en hoor graag je ervaring!

Show more