Peter Jansen

WeSki2ChangeDiabetes Vasaloppet

My Updates

Vernieuwde website

Monday 7th Sep
Onlang is de website van de BvdGF vernieuwd. Daardoor is het overzicht van diegene die mij al gesponsord hebben verdwenen. Gelukkig heb ik nog een lijstje.

Wendy, Joost, Bernard & Mies, Rick, Leen, Nico, Marcel,  Tjitze, René en Anneke, Lydia en Jan, Martin, Otto, Erik en Astrid, Peter en Jannie, Marianne

BEDANKT!

Ik zal er voor gaan

Vasaloppeteers in training

Monday 7th Sep
De corona maatregelen hebben er ook helaas voor gezorgd dat het programma voor de gezamenlijke trainingen aangepast moest worden.

De deelnemers die voor het eerst op rolski's zouden staan, hebben corona proof apart les gekregen. Eén op één. 

Maar het gezamenlijk trainen werd wel gemist. Daarom heb ik het initiatief genomen om toch bij elkaar te komen. Vanaf eind juli zijn we vier keer bij elkaar geweest: Soesterberg, Nijkerk en twee keer op Papendal. 

Iedere keer wat techniek doorgenomen. Diagonale pas, dubbelstokken, dubbelstok met tussenpas en vooral niet vergeten: remmen! Na afloop van het technisch uurtje nog een toertochtje. De laatste van zaterdag 5 september voerde over de nog bloeiende hei en was een uitdaging door de verschillende ondergronden waarop gerold moest worden. (Top Jacky!).

Binnen kort, 25 september, de eerste gezamenlijke training. Ik zie er naar uit om alle deelnemers tegelijk te ontmoeten en de begeleiders.

Thank you to my Sponsors

765

Peter Jansen

1.65k

Anonymous

Show more