#WeRun vs Kustmarathon trainingsbijeekomst

Doe jij mee aan onze WeRun challenge in Mallorca of ben je daarin geinteresseerd? Of loop je mee met de kustmarathon? Loop dan met ons mee! Sluit aan bij onze Trainingsbijeenkomst op 19 juni om 13.00 uur op Papendal!

Ren jij met ons mee in oktober?

Op zondag 19 juni om 13.00 uur organiseren wij een hardloop trainingsbijeenkomst voor iedereen die met ons mee gaat rennen in oktober! Wij gaan dan namelijk met een groep naar Mallorca voor de hele of halve marathon en is er ook een groep mensen met diabetes die mee doet aan de Kustmarathon.

Ook als je (nog) niet mee gaat, maar je bent wel geinteresseerd. Of je vind het gewoon leuk om ons te ontmoeten, dan ben je ook welkom!

Lijkt het je leuk om mee te gaan naar Mallorca? Kijk dan op onze challengepagina!

Bekijk de challenge!

Waarom doe je mee?

Met de steun van alle bikers kan de BvdGF – d.m.v. het organiseren van sport- en beweegactiviteiten – volwassenen en kinderen met diabetes laten ervaren wat sport met hun diabetes doet, hen informeren over de positieve effecten van sport en ze inspireren tot een sportief leven met diabetes. Iedere week regelmatig sporten en bewegen helpt mensen met diabetes hun bloedsuikerwaarden onder controle te krijgen/houden, waardoor ze zich beter, gezonder en zelfverzekerder voelen. Daarnaast nodigen we zorgprofessionals uit om deel te nemen aan onze activiteiten. Zij zorgen voor een medisch veilige omgeving en leren ook over de invloed van een sportieve leefstijl. Dus ook bij onze hardloop challenge zal er medische begeleiding mee gaan!

Meer sportieve evenementen?