Informatieavond #WeBike Challenge

Heb jij diabetes en is wielrennen écht je ding? Of wil je jezelf juist uitdagen met een nieuwe sport? Het kan allemaal! Sluit aan bij onze vrijblijvende ONLINE informatieavonden op woensdag 18 mei van 19:30 uur tot 21:00 uur 

Wie weet zien we je binnenkort wel bij een van onze trainingsdagen! 

Fiets jij met ons mee in oktober?

Op woensdag 18 mei van 19:30 uur tot 21:00 uur organiseren wij extra online informatieavond om jullie alles te vertellen over de racefiets challenge die wij organiseren van 11 tot en met 17 oktober 2022. Een nieuwe challenge voor beginnende én gevorderde racefietsers met (een relatie tot) diabetes. Dit keer in de regio Andalusië in het zuiden van Spanje. Vanuit het pittoreske Ronda maken we 5 tochten, vandaar dat we deze challenge De Ronde van Ronda noemen.

Wil je meer weten? Neem een kijkje op de challengepagina!

Bekijk de challenge!

Waarom doe je mee?

Met de steun van alle bikers kan de BvdGF – d.m.v. het organiseren van sport- en beweegactiviteiten – volwassenen en kinderen met diabetes laten ervaren wat sport met hun diabetes doet, hen informeren over de positieve effecten van sport en ze inspireren tot een sportief leven met diabetes. Iedere week regelmatig sporten en bewegen helpt mensen met diabetes hun bloedsuikerwaarden onder controle te krijgen/houden, waardoor ze zich beter, gezonder en zelfverzekerder voelen. Daarnaast nodigen we zorgprofessionals uit om deel te nemen aan onze activiteiten. Zij zorgen voor een medisch veilige omgeving en leren ook over de invloed van een sportieve leefstijl. Dus ook bij onze racefiets challenge zal er medische begeleiding mee gaan!

De eerste vrijblijvende fietsbijeenkomst organiseren we al in mei! Ben jij er bij?

Meer sportieve evenementen?