Voetbalwedstrijd Creators FC

30 juni 2024

Alles komt samen op 30 juni!

 Zondag 30 juni belooft een mooie dag te worden! Overdag organiseren wij drie evenementen waarbij we mensen op een sportieve wijze leren omgaan met hun diabetes. En als klap op de vuurpijl sluiten we de dag af met een voetbalwedstrijd tegen Creators FC: hét elftal met de YouTube-sterren van Nederland!

Dagprogramma

  • Diabetes Games: dit bijzondere evenement, geïnspireerd door de Olympische Spelen die later in juli beginnen, is speciaal georganiseerd voor kinderen tussen 7 en 17 jaar met diabetes. Lees hier meer. 
  • ONE Festival: dit is een tweedaags festival voor 18- tot 30-jarigen met diabetes dat in het teken staat van sport, bewegen, ontmoeten en diabetes. Klik hier voor meer info. 
  • Kennisuitwisseling: of je nou zelf diabetes type 1 hebt of iemand in je omgeving, iedereen is welkom bij de kennisuitwisseling! We beantwoorden graag al jullie vragen en je kunt ook deelnemen aan sportieve clinics. Lees hier verder! 

Wedstrijd Creators FC

Om 19.00 uur is het dan zover: de wedstrijd waarbij de Bas van de Goor Foundation het samen met een aantal bekende namen opneemt tegen de Youtube-sterren van Creators FC! Het belooft een mooi spektakel te worden met veel fanatieke toeschouwers. Je kunt nu je tickets kopen! Wees er snel bij, want wedstrijden tegen Creators FC zijn vaak razendsnel uitverkocht. 


Koop nu je tickets!

Een voorproefje op de wedstrijd tegen Creators FC!

Let op: Creators FC heeft geen vaste selectie, het kan dus zijn dat de selectie in de video anders is dan tijdens de wedstrijd op 30 juni. 

Extra informatie

Waar wordt de wedstrijd gespeeld?

add remove

De wedstrijd wordt gespeeld op het trainingscomplex van Vitesse, wat is gelegen op het Sportcentrum Papendal. Dit is op de Papendallaan 40 in Arnhem. 

Hoe laat is de wedstrijd?

add remove

De wedstrijd wordt op 30 juni om 19:00 uur gespeeld. De inloop is vanaf 18:30 uur.

Welke bekende mensen spelen er mee?

add remove

De selecties van beide teams zijn nog niet bekend. Creators FC heeft geen vaste selectie, het kan dus zijn dat de namen afwijken van eerdere wedstrijden. 

Kan ik meedoen aan de wedstrijd?

add remove

Het is helaas niet mogelijk om mee te doen aan de wedstrijd. Ons eigen team bestaat uit een mix van collega's en bekende mensen. 

Wat doet de Bas van de Goor Foundation precies?

add remove

Wij brengen mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Wij laten mensen met diabetes ervaren dat bewegen en sporten goed kan. Sterker nog: het helpt je enorm! Ben je nieuw met onze foundation, lees hier dan eens rustig verder over wie wij zijn en hoe wij mensen met diabetes helpen met een actievere levensstijl, of bekijk hier onze evenementenkalender. 

Bekijk onze activiteiten

Onze partners