Voetballen in Heerenveen

Doe mee!

 21 oktober 2020

Doe mee!

Waarom

Programma

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Op 21 oktober organiseren we in Heerenveen een voetbalclinic voor kinderen en jongeren met diabetes. Ben jij op 21 oktober minimaal 9 en maximaal 16 jaar oud, heb je diabetes en hou je van voetbal? Dan kun je gratis meedoen! Als er veel aanmeldingen zijn gaan we in twee groepen aan de slag: 9 t/m 12 jaar en 13 t/m 16 jaar.

Schrijf je in

Waarom doe je mee?

Diabetes hebben is niet leuk. Tijdens onze activiteiten komen jongeren met diabetes met elkaar in contact. Dan blijkt vaak dat het heel fijn is om eens te horen hoe anderen met hun diabetes omgaan. Om te merken dat anderen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij, maar ook oplossingen te horen en te merken dat je niet de enige bent. Bovendien beleef je in Heerenveen gegarandeerd een hele gave middag! Niks te verliezen toch?

Programma

Woensdag 21 oktober 2020

  • 13.30 uur: Ontvangst bij sportstad Heerenveen. Kom vast in je sportkleding! 

  • 14.00 uur: Start clinic 

  • 15.30 uur: Handtekeningen, foto's maken, vragen stellen
  • 16.00 uur: Einde programma

We gaan actief sporten dus vergeet vooral niet om je sportkleding mee te nemen. Het is handig als je vast in je sportkleding komt, maar er is ook ruimte om te kleden. Vergeet je diabetesspullen niet! 

We zijn deze middag te gast in Heerenveen. De exacte locatie volgt z.s.m. 

“Ik heb meegedaan aan de DiabetesCup. Het was zo grappig dat je in de kleedkamer zag dat iedereen diabetes had! Volgend jaar weer!”

Inschrijven

Leuk dat je interesse hebt in het voetballen. Als je je wil inschrijven kun je eerst even een account aanmaken. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. 

Schrijf je in

Gerelateerde evenementen