Voetballen bij SC Heerenveen

Doe mee!

 21 oktober 2020

Doe mee!

Waarom

Programma

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Op 21 oktober organiseren we bij SC Heerenveen een voetbalclinic voor kinderen en jongeren met diabetes. De clinic wordt verzorgd door niemand minder dan Foppe de Haan! Ben jij op 21 oktober minimaal 9 en maximaal 16 jaar oud, heb je diabetes en hou je van voetbal? Dan kun je gratis meedoen. Er is plaats voor 20 kinderen, dus wacht niet te lang!

Schrijf je in

Waarom doe je mee?

Diabetes hebben is niet leuk. Tijdens onze activiteiten komen jongeren met diabetes met elkaar in contact. Dan blijkt vaak dat het heel fijn is om eens te horen hoe anderen met hun diabetes omgaan. Om te merken dat anderen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij, maar ook oplossingen te horen en te merken dat je niet de enige bent. Bovendien beleef je in Heerenveen gegarandeerd een hele gave middag! Niks te verliezen toch?

Programma

Woensdag 21 oktober 2020

  • 13.30 uur: Inloop

  • 14.00 uur: Voetballen

  • 15.00 uur: Foto’s, handtekeningen, vragen stellen
  • Ca 15.30 uur: Afsluiting

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we geen gebruiken van de kleedkamers, dus kom ik je sportkleding. We voetballen op kunstgras.

We voetballen op kunstgras. Het is handig als je vast in je sportkleding komt, omdat de kleedkamers waarschijnlijk gesloten zijn. Vergeet je diabetesspullen niet! Let op, vanwege alle coronamaatregelen vragen we je om maximaal 1 ouder/verzorger mee te nemen. Wij zorgen voor wat lekkers voor na de training en voor een kopje koffie of thee voor jouw supporter.

We zijn deze middag te gast bij SC Heerenveen. 

Abe Lenstra Boulevard 19

8448 JA Heerenveen

“Ik heb meegedaan aan de DiabetesCup. Het was zo grappig dat je in de kleedkamer zag dat iedereen diabetes had! Volgend jaar weer!”

Inschrijven

Leuk dat je interesse hebt in het voetballen. Als je je wil inschrijven kun je eerst even een account aanmaken. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. 

Schrijf je in

Gerelateerde evenementen