Voetbal clinic Heerenveen

Doe mee!

10 november 2021

Doe mee!

Waarom

Programma

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Op 10 november organiseren we in Heerenveen een voetbalclinic voor kinderen en jongeren met diabetes. Ben jij op 10 november minimaal 9 en maximaal 17 jaar oud, heb je diabetes en hou je van voetbal? Dan kun je gratis meedoen! Meld je snel aan want er zijn maar 25 plekken beschikbaar!

Schrijf je in

Waarom doe je mee?

Diabetes hebben is niet leuk. Tijdens onze activiteiten komen jongeren met diabetes met elkaar in contact. Dan blijkt vaak dat het heel fijn is om eens te horen hoe anderen met hun diabetes omgaan. Om te merken dat anderen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij, maar ook oplossingen te horen en te merken dat je niet de enige bent. Bovendien beleef je in Heerenveen gegarandeerd een hele gave middag! Niks te verliezen toch?

Programma

Woensdag 10 november 2020

  • 13.00 uur: Ontvangst

  • 13.30 uur: Start presentatie

  • 14.00 uur: Start clinic

  • 16.00 uur: Einde programma

We gaan fanatiek voetballen dus vergeet vooral niet om je sportkleding mee te nemen. Als je voetbal spullen als voetbalschoenen en scheenbeschermers hebt is dit handig om mee te nemen maar geen must. Het is handig als je vast in je sportkleding komt er is mogelijk geen kleedruimte beschikbaar. Neem voldoende diabetes spullen mee!

We zijn deze middag te gast bij:

VV Heerenveen

Oranje Nassaulaan 21

8488MT Heerenveen

“Het is heel leuk om eens mee te maken dat je niet anders bent dan anderen, dat iedereen diabetes heeft!”

Inschrijven

Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan de voetbal clinic in Heerenveen. Als je nog geen account hebt kun je deze in stap 1 aanmaken. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. 

Schrijf je in

Dit vind je misschien ook leuk?!