Webinar voor zorgverleners!

12.30 - 13.00 uur

14, 18 en 20 december

3 lunchwebinars voor zorgverleners!

Ben jij een diabetesverpleegkundige (voor kinderen en/of volwassenen), arts, psycholoog of andere zorgverlener? En wil jij weten wat wij in 2024 allemaal gaan doen voor kinderen en volwassenen met diabetes type 1? Of zou je ons graag willen helpen als vrijwilliger en wil je weten hoe dat kan? Meld je dan aan voor een van onze korte online webinars op 14, 18 of 20 december (allemaal van 12.30 uur - 13.00 uur)! Een mooie kans om Dylan en Jasper te ontmoeten van team Evenementen & Educatie en vragen te stellen. Het duurt maximaal 30 minuutjes, dus ideaal om even tussendoor te doen en tegelijkertijd te lunchen!

Wat gaan we doen?

  • We onthullen de kalender voor 2024
  • We vertellen je alles over onze plannen voor kinderen met het BvdGF Kamp in Nederland, ons Outdoorkamp in Oostenrijk en het Gezinsweekend!
  • We delen uitgebreid onze plannen voor onze nieuwe evenementen: de Diabetes Games. Dé Olympisch Spelen voor kinderen met diabetes
  • We bespreken de mogelijkheden om onze kennis over sporten en bewegen met diabetes te delen met volwassenen met diabetes en hoe we jullie daarbij kunnen helpen
  • En we leggen uit wat het betekend om ons als vrijwilliger te helpen en waarom dit zo belangrijk voor ons is! (Kijk voor meer informatie ook hier)
  • Let op! Deze webinars zijn vooral bedoeld voor zorgverleners in de diabetes type 1 zorg. Wil je meer weten over wat we doen voor mensen met diabetes type 2? Kijk dan op de website van onze NDC

Meld je via onderstaand formulier aan voor een van de bijeenkomsten. Je ontvangt van ons een link naar de online meeting in de week voor de eerste webinar!

Tot dan!

p.s. heb je al gezien dat wij ook een congres voor zorgverleners over sporten en bewegen organiseren op Topsportcentrum Papendal? Meer informatie hierover vind je hier!

Real Madrid winnaars

Bekijk onze activiteiten

Onze partners