Sylvester by Night

Sylvester by Night

30 december 2023

Sylvester by Night

Op de avond van 30 december, wordt de Vaarderhoogt Sylvester by Night voor kinderen georganiseerd. Deze unieke loop staat volledig in het teken van licht, sfeer, plezier en beleving. In Soest is sprake van een echte cross. Zowel de start als de finish vinden plaats in duinzand. Het overige gedeelte van het parcours gaat over onverharde bospaden. Alom is men van mening dat de Sylvestercross door deze prachtige omgeving "de mooiste cross van Nederland" is. 

Omdat de Bas van de Goor Foundation het goede doel is waarvoor je kan lopen, kan je via hier met korting je kaartje kopen! Schrijf je snel in, dan nemen wij verder contact met je op!Schrijf je in

"Loop ook mee met de Sylvester by Night en ga fit het nieuwe jaar in!"

Waarom doe je mee?

Om op de sportiefste manier het jaar af te sluiten! We zijn zelf als team aanwezig en vinden het leuk om samen met jullie het jaar af te sluiten. Schrijf je dus in en trek je Bas van de Goor Foundation shirt aan (of vraag ons of je er een mag hebben) en loop mee!

Je levert dan niet alleen een sportieve prestatie, maar je zet je ook in voor een sportieve toekomst voor kinderen met diabetes. 

Van jouw inschrijfbedrag gaat bijna tweederde naar de Bas van de Goor Foundation! Daarvan organiseren wij sportdagen en kampen voor kinderen met diabetes. Zo leren ze anderen kennen, worden zelfstandiger en zelfverzekerder en ontdekken ze de postieve effecten van sport op hun leven met diabetes. 

Sportief het jaar uit!

Leuk dat je mee wil doen aan De Vaarderhoogt Sylvester By Night. Schrijf je snel in en tag ons in een foto of video tijdens jouw voorbereiding of prestatie op social media!Schrijf je in

Bekijk onze activiteiten