Kustmarathon Zeeland 2023

Kustmarathon Zeeland

6 t/m 8 oktober 2023

Doe jij ook mee?

 In 2023 zijn we voor het 3e jaar op rij het goede doel van de Kustmarathon Zeeland en daar zijn we heel trots op! Of je nu hardloopt, fietst of wandelt, het kan allemaal tijdens de Kustmarathon en dit stimuleren wij natuurlijk van harte! 

Zelf zijn we natuurlijk ook van de partij en willen we je ondersteunen waar nodig. Heb jij dus diabetes en doe je mee aan een van de onderdelen van de Kustmarathon Zeeland? Laat het ons dan weten via het inschrijffomulier onderaan deze pagina. Wellicht kunnen we dan iets voor je betekenen en kunnen we je ondersteunen bij deze uitdaging. 


"Ik hoef niet pas te handelen op een alarm, ik kan ook handelen op mijn gevoel. Alleen daarvoor moest ik mijn lichaam weer leren vertrouwen. Dat inzicht heb ik pas weer gekregen tijdens de challenge. En ja, ook na 25 jaar diabetes leer je nog genoeg over je diabetes-management.”

- Donja, type 1 diabetes

Waarom doe je mee?

Wij zetten ons in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Zo komen er jaarlijks honderden kinderen af op onze sportkampen en -clinics. We organiseren verschillende bijeenkomsten en gezinsweekenden waar we actief zijn met bewegen en met diabetes. Maar ook voor volwassenen met diabetes (welke vorm dan ook!) zijn we actief. Zo organiseren we Back on Track avonden, de Nationale Diabetes Challenge of het ONE festival. 

Deelname aan de Kustmarathon Zeeland met diabetes is niet makkelijk en daarom helpen we je hier graag bij. Als je vragen hebt hoe je dit het beste kunt aanpakken kan je altijd bij ons terecht, maar we kunnen je ook in contact brengen met anderen! 

Schrijf je dus in en laat het ons weten!

Ik doe mee aan de Kustmarathon Zeeland!

Let op! Via dit formulier schrijf je niet in voor de Kustmarathon Zeeland! Je laat het alleen aan ons weten.
Inschrijven kan hier!

Ik doe mee aan de Kustmarathon Zeeland!

Wist je dat?

je bij deelname aan de Kustmarathon Zeeland ook nog.. 

  • ons steunt doordat donaties rechtstreeks naar onze evenementen voor kinderen gaat
  • in contact kunt komen met een diabetesverpleegkundige of een hardlooptrainer die je kunnen helpen
  • mee kunt doen aan onze Back on Track op 22 september

Onze partners