Informatieavond: Diabetes type 1; actief leven met de nieuwste technologie

Datum: 1 februari 2024

Diabetes type 1, actief leven & de nieuwste technologie

Informatieavond voor jou

In je leven met diabetes type 1 ben je continu bezig met je gezondheid. Je voeding, dagritme en -activiteiten en alle andere zaken beïnvloeden jouw waardes. Alles staat in het teken van controle en vooruitdenken hoe je je diabetes regelt. Bewegen en sporten hebben veel invloed op je diabetes en dat kan soms best een uitdaging zijn. Leer tijdens deze informatieavond hoe jij je diabetes nog beter kunt regelen.


Actief leven is enorm belangrijk, omdat het je helpt om je fit te voelen; lichamelijk maar ook mentaal. Daarnaast heeft het een positieve invloed op je insulinegevoeligheid. Nieuwe technologieën kunnen je helpen om veilig te bewegen en te sporten. Op 1 februari tijdens de informatieavond ‘Diabetes type 1, actief leven met de nieuwste technologie’ leer je alles over hoe jij de nieuwe technologie optimaal kunt inzetten in een actief leven met diabetes.

Praktisch programma

Tijdens deze informatieavond bieden we je een praktisch programma met concrete voorbeelden en die je kunnen helpen in je actieve leven. Inspirerende sprekers, zoals Maarten van der Weijden (Olympisch kampioen), Prof. Eelco de Koning (LUMC), Dr. Inge van Boxelaer (Diabetotech) en diverse ervaringsdeskundigen nemen je mee hoe je zorgt dat sporten en bewegen een positieve invloed heeft op je diabetes, hoe je dat regelt met de diverse vormen van technologie die er zijn en wat zijn de do’s & don’ts zijn.

Locatie
C
ongres voor jou en je diabetes (type 1) op Papendal in Arnhem

papendal, congres, centrum, bijeenkomst

Kosten
7,50 per persoon

Programma

We werken momenteel hard aan het programma. De avond begint om 18.30 uur en is rond 22.00 uur ten einde. Wil je op de hoogte blijven van kennisavond? Meld je hier aan, zodat je al eerste de mail ontvangt om je in te schrijven voor deze avond.  

Mede mogelijk gemaakt door: