Sylvester Cross

Sylvester Cross

31 december 2023

Sylvester cross

De a.s.r. Vitality Sylvestercross is een hardloopevenement dat jaarlijks op 30 en 31 december plaats vindt.In Soest is sprake van een echte cross. Zowel de start als de finish vinden plaats in duinzand. Het overige gedeelte van het parcours gaat over onverharde bospaden. Alom is men van mening dat de Sylvestercross door deze prachtige omgeving "de mooiste cross van Nederland" is.Aan de Sylvestercross doen jaarlijks circa 5.000 sporters mee, de helft in de wedstrijden voor atleten van atletiekverenigingen met een wedstrijdlicentie en de andere helft in de recreatieve prestatielopen.

Schrijf je in

"Loop ook mee met de Sylvestercross en ga fit het nieuwe jaar in!"

Waarom doe je mee?

Om op de sportiefste manier het jaar af te sluiten! We zijn zelf als team aanwezig en vinden het leuk om samen met jullie het jaar af te sluiten. Schrijf je dus in en trek je Bas van de Goor Foundation shirt aan (of vraag ons of je er een mag hebben) en loop mee!

Je levert dan niet alleen een sportieve prestatie (die je via de speciale app ook nog kunt vergelijken met anderen als je wil), maar je zet je ook in voor een sportieve toekomst voor kinderen met diabetes. 

Van jouw inschrijfbedrag gaat bijna tweederde naar de Bas van de Goor Foundation! Daarvan organiseren wij sportdagen en kampen voor kinderen met diabetes. Zo leren ze anderen kennen, worden zelfstandiger en zelfverzekerder en ontdekken ze de postieve effecten van sport op hun leven met diabetes. 

Sportief het jaar uit!

Leuk dat je mee wil doen aan de a.s.r. Vitality Virtual Sylvestercross. Inschrijven gaat via de pagina van de Sylvestercross. Die vind je via de button hieronder. Je kan je aanmelden voor onze Bas van de Goor Prestatieloop (4 km). Laat ons even weten of je mee doet en tag ons in een foto of video tijdens jouw voorbereiding of prestatie op social media!

Schrijf je in

Bekijk onze activiteiten