a.s.r. Vitality Virtual Sylvestercross

Jaarlijks vindt de Sylvestercross plaats op 30 en 31 december in de Soesterduinen. Voor ons altijd een sportieve afsluiting van het jaar. We zijn trots dat we nog steeds het goede doel zijn van dit mooie evenement! 

Sylvester cross

De a.s.r. Vitality Sylvestercross is een hardloopevenement dat jaarlijks op 30 en 31 december plaats vindt. Vanwege het coronavirus moet a.s.r. Vitality voor het tweede jaar op rij de Sylvestercross virtueel organiseren, maar dat maakt dit evenement niet minder leuk! Zo kun je als deelnemer zelf bepalen waar je loopt, wanneer je loopt en is het mogelijk om je favoriete route uit te stippelen. Schrijf je via de onderstaande button in voor de virtuele Sylvestercross!

Schrijf je in

Waarom doe je mee?

Om op de sportiefste manier het jaar af te sluiten! Je levert niet alleen een sportieve prestatie (die je via de speciale app ook nog kunt vergelijken met anderen als je wil), maar je zet je ook in voor een sportieve toekomst voor kinderen met diabetes. 

Van jouw inschrijfbedrag gaat bijna tweederde naar de Bas van de Goor Foundation! Daarvan organiseren wij sportdagen en kampen voor kinderen met diabetes. Zo leren ze anderen kennen, worden zelfstandiger en zelfverzekerder en ontdekken ze de postieve effecten van sport op hun leven met diabetes. 

Sportief het jaar uit!

Leuk dat je mee wil doen aan de a.s.r. Vitality Virtual Sylvestercross. Inschrijven gaat via de pagina van de Sylvestercross. Die vind je via de button hieronder. Laat eind december weten dat je meedoet door ons te taggen in een foto of video van jouw prestatie op social media!

Schrijf je in

Meer sportieve evenementen?