Pre-registratie WeBike

2ChangeDiabetes

Schrijf je alvast in!

De toppers van de WeBike2ChangeDiabetes challenge zijn nog maar net terug van hun avontuur in Soria Navarra, maar vol enthousiasme kunnen we aankondigen dat de volgende bike-challenge alweer op de agenda staat! We gaan van 13-20 juni mountainbiken in Asturias, waar we zes dagen gaan fietsen langs de bergachtige kust en in het binnenland van Asturias. Dit belooft weer een ongelofelijk avontuur te worden dat je niet mag missen.We zijn op dit moment druk bezig met de invulling van het programma, maar we willen je nu alvast de kans geven om je alvast in te schrijven voor de komende editie. Dit doe je door het volgende formulier in te vullen.

Wanneer de echte inschrijving opent of als we meer informatie hebben over de komende WeBike dan ben jij dus de eerste die het hoort! Is deze challenge denk je echt iets voor jou of weet je nu al dat je de komende editie niet wilt missen? Schrijf je dan nu in!

Let op: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve inschrijving voor WeBike2ChangeDiabetes 2022. Je ontvangt wel als eerste nieuwe informatie over het evenement én krijgt zo de mogelijkheid om je als een van de eersten in te schrijven.

Waarom doe je mee?

De BvdGF zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Zo komen er jaarlijks honderden kinderen af op onze sportkampen en -clinics en organiseren we verschillende bijeenkomsten en gezinsweekenden waar we actief zijn met bewegen en met diabetes. Tijdens de Nationale Diabetes Challenge wandelen jaarlijks duizenden mensen met diabetes samen met hun zorgverlener op weg naar een betere gezondheid.

Vrijwel al die activiteiten kunnen we dankzij deelnemers aan onze challenges gratis aanbieden. Jouw deelname betekent dus een onvergetelijke ervaring voor jezelf, maar ook voor een ander. Dank dat je je voor hen wil inzetten!

Sfreerimpressie afgelopen editie