Voorinschrijving Challenges 2023

Schrijf je alvast in!

De challenges van dit jaar zijn nog lang niet voorbij, maar wij kijken alvast vooruit naar volgend jaar. We zijn op dit moment druk bezig met de invulling van het programma, bepalen van de nieuwe locaties en het uitstippelen van nieuwe routes. Om je je nu alvast de kans geven om je in te schrijven voor challenges in 2023 kan je het volgende formulier in te vullen.

Wanneer de echte inschrijving opent of als we meer informatie hebben, ben jij dus de eerste die het hoort! Is WeBike, WeRun of WeHike echt iets voor jou of weet je nu al dat je de komende editie niet wilt missen? Schrijf je dan nu in! Voor de liefhebbers van WeHike hebben we alvast goed nieuws want de nieuwe datum voor deze challenge is al bekend: 4 tot en met 11 juni 2023!

Let op: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve inschrijving voor een van de challenges in 2023. Je ontvangt wel als eerste nieuwe informatie over het evenement én krijgt zo de mogelijkheid om je als een van de eersten in te schrijven.

Waarom doe je mee?

De BvdGF zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Zo komen er jaarlijks honderden kinderen af op onze sportkampen en -clinics en organiseren we verschillende bijeenkomsten en gezinsweekenden waar we actief zijn met bewegen en met diabetes. Tijdens de Nationale Diabetes Challenge wandelen jaarlijks duizenden mensen met diabetes samen met hun zorgverlener op weg naar een betere gezondheid.

Vrijwel al die activiteiten kunnen we dankzij deelnemers aan onze challenges gratis aanbieden. Jouw deelname betekent dus een onvergetelijke ervaring voor jezelf, maar ook voor een ander. Dank dat je je voor hen wil inzetten!

Terugblik WeHike2ChangeDiabetes 2022

Van 2 tot en met 9 juni vertrokken we met meer dan 20 enthousiaste wandelaars naar Spanje voor alweer de zesde editie van WeHike2ChangeDiabetes. Het was een tocht vol uitdagingen, maar met nog meer mooie verhalen en persoonlijke overwinningen. Klik op de button en laat je inspireren door de verhalen van onze wandelaars van afgelopen editite! 

Naar artikel

Sfreerimpressie afgelopen edities