Online Informatieavond WeSkate 2022

Aanmelden

 10 december 2020

Doe mee!

Waarom

Programma

Inschrijven

Zin in een uitdaging?

Elk jaar organiseren we een aantal sportieve uitdagingen in het buitenland. We vragen de deelnemers donaties op te halen. Met behulp van die donaties financieren we onze kinderactiviteiten. Als jij meedoet zorg je ervoor dat een kind met diabetes met ons mee kan op sportkamp, of dat een gezin een weekend lang samen met andere gezinnen ervaringen over diabetes binnen het gezin kan uitwisselen. Voor jou een onvergetelijk avontuur, maar voor die kinderen met diabetes en hun families minstens zo onvergetelijk.

Of je nu een doorgewinterde sporter bent, of juist de stap wil maken naar een actiever leven, er is voor elk wat wils. Tijdens dit online evenement op 10 december vertellen we je graag meer over de WeSkate challenge in 2022. Hierbij gaan we met een groep enthousiastelingen meedoen aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Je kunt voor de volledige 200 km gaan, maar een kortere afstand mag ook! In 2021 heb je alle tijd om je (soms samen met ons, soms zelfstandig) voor te bereiden.

Op deze pagina lees je alvast meer informatie over WeSkate2ChangeDiabetes.

Waarom deelnemen aan een Challenge?

Door deel te nemen ga je zelf een onvergetelijk ervaring tegemoet. Naast de sportieve prestatie die je gaat neerzetten, probeer je zoveel als mogelijk fondsen te werven voor BvdGF. Met dat opgehaalde sponsorgeld kunnen we onze activiteiten voor kinderen met diabetes organiseren. Zo geven deelnemers deze kinderen de kans om te ervaren wat sporten voor hen kan doen: Zelfstandig worden op het gebied van diabetes, zelfvertrouwen terugwinnen en plezier hebben in de sport. 

Programma

Donderdag 10 december 2020

  • rond 12.00u ontvang je een mail met daarin alle details voor de avond, incl de link waarmee je kan deelnemen aan de sessie
  • 19.30u Presentatie over WeSkate2ChangeDiabetes en fondsenwerving via Facebooklive
  • Ca 20.00u Interactieve online zoomsessie waarin je al je vragen kwijt kunt

Inschrijven

Leuk dat je je wil inschrijven voor deze Online Informatieavond voor WeSkate 2022. Als je nog geen account hebt, maak er dan eerst een aan. Na je inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging. Je ontvangt vlak voor de informatieavond meer informatie omtrent het volgen van de sessie. 

Aanmelden online informatieavond

Bekijk hier de challenges van dit en aankomend jaar!