Online Informatieavond WeRun 2021

Aanmelden

 4 februari 2020

Doe mee!

Waarom

Programma

Inschrijven

Zin in een uitdaging?

Elk jaar organiseren we een aantal sportieve uitdagingen in het buitenland. Zo gaan we komend jaar fietsen, langlaufen, hiken, schaatsen en rennen. Na 10 jaar de marathon van New York gaan we in 2021 voor iets anders. Misschien niet de bekendste marathon die er bestaat, maar wel een van de mooiste en een stuk minder prijzig dan New York: Lissabon!

Het parcours in Lissabon voert langs de prachtige kustlijn en kent dus weinig hoogtemeters. Je finisht in het prachtige oude centrum van de stad. Vind je een hele marathon toch wat te gortig, dan kun je ook de halve of 8,5 km lopen. Op deze pagina lees je meer over de reis en kun je je ook direct inschrijven. Heb je vragen of twijfels, luister dan op 4 februari mee tijdens deze online sessie en beslis daarna.

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent, of juist een doel wil hebben om te beginnen, Lissabon is wat voor jou! 

Ga jij de uitdaging met ons aan?

Ik wil meer weten!

Waarom deelnemen aan een Challenge?

Door deel te nemen ga je zelf een onvergetelijk ervaring tegemoet. Naast de sportieve prestatie die je gaat neerzetten, probeer je zoveel als mogelijk fondsen te werven voor BvdGF. Met dat opgehaalde sponsorgeld kunnen we onze activiteiten voor kinderen met diabetes organiseren. Zo geven deelnemers deze kinderen de kans om te ervaren wat sporten voor hen kan doen: Zelfstandig worden op het gebied van diabetes, zelfvertrouwen terugwinnen en plezier hebben in de sport. 

Programma

Donderdag 4 februari 2021

  • rond 12.00u ontvang je een mail met daarin alle details voor de avond, incl de link waarmee je kan deelnemen aan de sessie.
  • 20.00u Presentatie over WeRun2ChangeDiabetes en fondsenwerving via Zoom. In de sessie kun je al je vragen kwijt!
  • Ca 21.30u Uiterlijk einde van de sessie.

Jarko deed afgelopen jaar mee aan WeRun2ChangeDiabetes in New York. Lees zijn indrukwekkende blog waarin hij zijn ervaringen deelt:

Naar blog

Inschrijven

Leuk dat je je wil inschrijven voor deze Online Informatieavond voor WeRun 2021. Als je nog geen account hebt, maak er dan eerst een aan. Na je inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging. Je ontvangt vlak voor de informatieavond meer informatie omtrent het volgen van de sessie. 

Aanmelden online informatieavond

Bekijk hier nog meer challenges van dit en aankomend jaar!