JDRF x BvdGF ONE walk

Inschrijven

 11 juni 2022

Waarom

Programma

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Wij organiseren op 11 en 12 juni het ONE festival speciaal voor jongvolwassenen met diabetes type 1. 

Zie ook: https://www.bvdgf.org/event/one-festival-2022 

Tegelijkertijd organiseert JDRF One Walk. Omdat we elkaars doelen steunen hebben we bedacht op deze dag, 11 juni 2022, ook een gezamenlijke activiteit te organiseren. Namelijk een wandeling van 25 km!

Je start op het JDRF One Walk terrein op de Veluwe (exacte locatie volgt nog) en loopt vervolgens met een groep van ongeveer vijftien anderen naar het One festival-terrein op Papendal. Naast Bas zelf zullen onderweg zorgprofessionals én ervaringsdeskundigen aanhaken, die allen hun eigen kennis meebrengen op het gebied van sporten en bewegen met diabetes.

Eenmaal op het One Festival Terrein kun je genieten van een welverdiend hapje en drankje.

Schrijf je in als individu of team en ontvang automatisch een actiepagina. Vraag vrienden, familie, buren en iedereen die je kent jouw JDRF x BvdGF ‘One’ wandeling te sponsoren. Wij dagen je uit om EUR 250 (per persoon) op te halen voor onderzoek naar type 1 diabetes! Meer mag natuurlijk ook ;)

Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan JDRF en draagt bij aan een wereld zonder type 1 diabetes!

Voor wie?

Voor iedereen die JDRF en de Bas van de Goor Foundation een warm hart toedraagt en in staat is om 25 kilometer te wandelen!

Praktische informatie!

  • Startpunt: De Veluwe (exacte locatie volgt nog) 
  • Starttijd: 10:00 uur 
  • Eindpunt: One festival terrein in Papendal  
  • Tussen 19:00 en 19:30 brengt een JDRF bus je weer terug naar het startpunt. Wil je op het festivalterrein blijven? Neem dan je eigen tent mee en regel je eigen vervoer. 
  • We vragen iedereen om zelf genoeg eten en drinken mee te nemen voor de wandeling. Uiteraard zorgen wij ook voor de gezamenlijke stops waar we ook kunnen voorzien van (hypo)snacks ? en water.
  • Op het ONE festival terrein, waar onze wandeling zal eindigen, zal er catering aanwezig zijn waar elke deelnemer gratis gebruik van mag maken.

Route

De exacte route volgt zo snel mogelijk. Wel zeker zijn hoogtepunten als het nationale park De Hoge Veluwe en het pitoreske dorpje Hoenderloo. 

Inschrijven!

Inschrijven doe je op de pagina van JDRF ONE Walk:

Inschrijven

Vragen? Mail naar jasper@bvdgf.org

Gerelateerde evenementen