Nationale Diabetes Challenge 2023

Ook volgend jaar in 2023 gaan wij natuurlijk weer opnieuw van start met het 20 weken wandelen samen met jou als organistor en NDC wandelaar. 

Nationale Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Deelnemers wandelen 20 weken lang één keer per week in eigen buurt. Zij worden hierbij begeleid door een professional uit de zorg, sport en/of welzijn. De wandelingen starten eind april/begin mei 2023. Samen trainen deelnemers toe naar het feestelijke NDC Festival eind september. 

Bewegen is goed voor iedereen, maar al helemaal voor mensen met diabetes type 2. Het kan ervoor zorgen dat je minder medicijnen nodig hebt en gewicht verliest. De eerste stap kan alleen best moeilijk zijn. Daarom helpen wij mensen met diabetes om in beweging te komen. Lees hier meer over de Nationale Diabetes Challenge.

Ik wil op de hoogte gehouden worden!

Interesse organisatie NDC 

Heb je interesse in het starten van een NDC locatie? Geef hieronder je naam + organisatie op. Later geven we meer informatie over hoe te starten, hoe deelnemers te werven, mensen te enthousiasmeren, vertellen je wat het oplevert en wat het effect is. Heb je nu al een belangrijke vraag over het opstarten van een locatie of wil je meer weten over de NDC? Mail naar: ndc@bvdgf.org

Informatiebijeenkomsten

Nog eventjes en dan is het zover! Dan organiseren we weer informatiebijeenkomsten over het organiseren van de Nationale Diabetes Challenge. Kun je niet wachten? Stel dan je vraag via ndc@bvdgf.org

Meer sportieve evenementen?