Kickboks clinic Remy Bonjasky

Doe mee!

3 november 2021

Doe mee!

Waarom

Programma

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Speciaal voor klanten van onze sponsor OneMed organiseren we op 3 november een kickboks clinic bij Bonjasky academy. Ben jij op 3 november minimaal 10 en maximaal 17 jaar oud, klant bij OneMed (de overkoepelende organisatie van Bosman, Boeren Medical en Diabstore) of bereid dat te worden en heb je diabetes? Dan kun je gratis meedoen!

Deze clinic staat in het teken van kickboksen en het zelfmanagement van je diabetes. Je krijgt tijdens de clinic training van Remy Bonjasky. Remy is zelf oud profesioneel kickbokser en geeft tegenwoordig analyses en commetaar bij grote kickboks evenemeten en heeft daarnaast zijn eigen kickboksschool waar hij ons gaat ontvangen.

Dus lijkt het jou leuk om van Remy Bonjasky training te krijgen en andere kinderen/jongeren met diabetes te ontmoeten? Schrijf je dan snel in!!

Schrijf je in

Waarom doe je mee?

Diabetes hebben is niet leuk. Tijdens onze activiteiten komen kinderen en jongeren met diabetes met elkaar in contact. Dan blijkt vaak dat het heel fijn is om eens te horen hoe anderen met hun diabetes omgaan. Om te merken dat anderen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij, maar ook oplossingen te horen en te merken dat je niet de enige bent.

Programma

Woensdag 3 november 2021

  • 13:30 uur: Ontvangst en welkom bij Bonjasky academy! 

  • 14:00 uur: Start kickboks clinic
  • 15:00 uur: Einde clinic

  • 15:00 uur: Q&A, foto en handtekening Remy Bonjasky

  • 16:30 uur: Afsluiting

We gaan actief fanatiek kickboksen dus vergeet niet je sportkleding, sportschoenen en een handoek. Het is handig als je vast in je sportkleding komt, maar er is ook ruimte om je om te kleden.

Neem zelf een flesje of bidon met water mee. Wij zorgen voor iets lekkers tussendoor en de lunch. 

Vergeet je diabetesspullen niet! 

We zijn deze dag te gast bij Bonjasky Academy in Hilversum

Locatie:

Bonjasky Academy

Oude Amersfoortseweg 127A

1212 AA Hilversum


“Het is heel leuk om eens mee te maken dat je niet anders bent dan anderen, dat iedereen diabetes heeft!”

Inschrijven

Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan de kickboks clinic. Als je nog geen account hebt kun je deze in stap 1 aanmaken. We vragen bij inschrijving om je klantnr bij OneMed, dat vind je op je pakbon. Klant worden kan hier. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. 

Schrijf je in

Dit vind je misschien ook leuk?!