Kickboksen met Remy Bonjasky - Bosman

Doe mee!

 6 oktober 2020

Doe mee!

Waarom

Programma

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Exclusief voor klanten van onze partner Bosman organiseren wij een Kickboksclinic. Ben jij op 6 oktober minimaal 15 en maximaal 18 jaar oud, heb je diabetes en ben je klant van Bosman (of ben je bereid dat te worden)? Op 6 oktober geeft wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky in zijn nieuwe sportcentrum in Hilversum een kickboksclinic aan jongeren met diabetes. Je mag ook nog een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Je mag gratis meedoen! Nog geen klant van Bosman? Klik hier om klant te worden en meld je vervolgens aan voor de Kickboksclinic.

Schrijf je in

Waarom doe je mee?

Diabetes hebben is niet leuk. Tijdens onze activiteiten komen jongeren met diabetes met elkaar in contact. Dan blijkt vaak dat het heel fijn is om eens te horen hoe anderen met hun diabetes omgaan. Om te merken dat anderen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij, maar ook oplossingen te horen en te merken dat je niet de enige bent. Bovendien beleef je bij Remy gegarandeerd een hele gave middag! Niks te verliezen toch?

Programma

Dinsdag 6 oktober 2020

  • 13.30 uur: Ontvangst bij de Bonjasky Academy in Hilversum. Kom vast in je sportkleding! 

  • 14.00 uur: Start clinic van Remy

  • 15.00 uur: Handtekeningen, foto's maken, vragen stellen
  • 16.00 uur: Einde programma

Tijdens deze middag zijn we te gast bij:
Bonjasky Academy Hilversum
Oude Amersfoortseweg 127A
1212 AA Hilversum

We gaan actief sporten dus vergeet vooral niet om je sportkleding mee te nemen. Het is handig als je vast in je sportkleding komt, maar er is ook ruimte om te kleden. Vergeet je diabetesspullen niet! En mocht je op de foto willen met Remy Bonjasky vergeet dan ook niet om een camera of telefoon met camera mee te nemen.

“Het was echt een onwijs leuke dag! Heel tof dat iedereen diabetes had. Het is zo gek dat je ineens bij iemand anders een pompalarm hoort zonder dat je het zelf bent!”

Inschrijven

Leuk dat je interesse hebt in het Kickboksen. Let op: Deze middag is alleen toegankelijk voor klanten van Bosman. Na jouw aanmelding controleren we bij Bosman of je bij hen als klant bent ingeschreven, pas dan kun je meedoen? (Nog) geen klant bij Bosman? Overstappen is simpel.

Schrijf je in

Gerelateerde evenementen