Freerun en karate clinic Zwolle

Meld je gratis aan!

19 juni

Doe mee!

Waarom

Programma

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Op 19 juni organiseren we in Zwolle een freerun en karate clinic voor kinderen en jongeren met diabetes. Ben jij in juni minimaal 10 en maximaal 17 jaar oud en heb je diabetes? Dan kun je gratis meedoen!


De karate clinic staat onder leiding van Lydia. Lydia heeft zelf ook diabetes type 1 en is oud Nederlands kampioen. Daarnaast heeft ze ook bij de Bas van de Goor Foundation gewerkt. Voor de freerun clinic hebben we een echte freerun instructeur weten te regelen. Zijn naam is David en hij heeft tijdens zijn lessen ook regelmatig te maken met kinderen en jongeren met diabetes type 1.

Dus lijkt het jou leuk om een middag actief bezig te zijn met anderen met diabetes, onder leiding van twee echte professionals? Schrijf je dan snel in!!

Schrijf je in

Waarom doe je mee?

Diabetes hebben is niet leuk. Tijdens onze activiteiten komen kinderen en jongeren met diabetes met elkaar in contact. Dan blijkt vaak dat het heel fijn is om eens te horen hoe anderen met hun diabetes omgaan. Om te merken dat anderen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij, maar ook oplossingen te horen en te merken dat je niet de enige bent.

Programma

19 juni:

  • 14:00 uur: Ontvangst en welkom in de sportzaal. Kom vast in je sportkleding! 

  • 14:30 uur: Start sportprogramma deel 1

  • 15:45 uur: Start sportprogramma deel 2
  • 16.45 uur: Einde sportprogramma

  • 17:00 uur: Einde sportclinic en afsluiting

We gaan actief sporten dus vergeet vooral niet om je sportkleding en gym/zaalschoenen mee te nemen. Het is handig als je vast in je sportkleding komt, maar er is ook ruimte om te kleden.

Neem zelf een flesje of bidon met water mee en een schone handdoek. Wij zorgen voor iets lekkers tussendoor en wat te drinken. 

Vergeet je diabetesspullen niet! 

We zijn deze middag te gast bij On campus zaal 10 en 11

Locatie:

On campus

Campus 2-6

8017CA Zwolle

“Het is heel leuk om eens mee te maken dat je niet anders bent dan anderen, dat iedereen diabetes heeft!”

Inschrijven

Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan onze sportclinic. Als je nog geen account hebt kun je deze in stap 1 aanmaken. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. 

Schrijf je in

Dit vind je misschien ook leuk?!