Operatie Diabetes

D-Day

11 oktober 2024

Operatie Diabetes!

Waarom doe je mee aan deze dag?

Tijdens deze dag nemen we een uniek kijkje achter de schermen bij de Luchtmobiele Brigade. We voeren trainingsonderdelen uit, zoals de stormbaan en luisteren naar een informatief gedeelte op de kazerne in Arnhem!

Deze activiteit organiseren we bij de Bas van de Goor Foundation voor jongeren met diabetes tussen de 15 en 30 jaar oud.

De activiteit is altijd een dagdeel dat is opgebouwd uit twee delen: een informatief gedeelte en een sportief gedeelte. En helemaal mooi: deelname is helemaal gratis!

Tijdens het informatieve gedeelte vertellen we je over wat we bij onze foundation doen, delen we tips en tricks over sporten met diabetes en zijn we benieuwd naar jullie eigen ervaringen op dit gebied. Hoe pak jij een training aan? Welke instellingen pas je toe en hoe ga jij bijvoorbeeld om met wedstrijdspanning? Zijn er dingen waar je tegen aanloopt tijdens het sporten?

Door ervaringen te delen kunnen we van elkaar leren en dit vervolgens toepassen tijdens de sportieve activiteit. 

De sportieve activiteit kan van alles zijn! We proberen onze clinics zoveel mogelijk verspreid door Nederland te organiseren met verschillende activiteiten zodat er voor ieder wat wils is. 

*Let op, bij de inschrijving selecteer je 'evenement voor volwassenen' 

Ideaal voor ouders/verzorgers

Ouders/verzorgers zijn ook welkom tijdens deze middag en een clinic is dan ook voor jullie een waardevol evenement. Je leert andere ouders kennen en kan ervaringen delen. Heb je prangende vragen over de diabetesmanagement? Ook die zijn altijd welkom!

BOSMAN

Activiteiten kunnen we organiseren dankzij onze sponsoren, waaronder BOSMAN. Heb je vragen over de verschillende diabetes sensoren en pompen, dan kan je deze aan ze stellen. Of kijk alvast op www.bosman.com/diabetes!

Je hoeft voor deze clinic geen klant te zijn van BOSMAN. 

Programma

Dag

Vrijdag 11 oktober 2024

  • 12.30 uur - ontvangst
  • 13.00 uur - start informatie over sporten met diabetes
  • 14.00 uur - start Defensie-programma
  • 16.00 uur - afsluiting & naar huis

Inschrijven voor D-Day

Schrijf je snel in!

Inschrijven! 

Onze partners