Doe mee aan een clinic!

Clinic in Breda

1 maart 2023

Waarom meedoen aan een clinic?

 Op woensdagmiddag 1 maart 2023 zijn we in Breda voor een sportieve middag! Deze middag gaan we BMX'en en stuntsteppen

Waarom doe je mee aan een clinic?

Clinics zijn de meest laagdrempelige activiteiten die we bij de Bas van de Goor Foundation organiseren voor kinderen met diabetes. 

De clinic is altijd een dagdeel wat is opgebouwd uit twee delen: een informatief gedeelte en een sportief gedeelte. En helemaal mooi: deelname is helemaal gratis!

Tijdens het informatieve gedeelte vertellen we je over wat we bij de Foundation doen, delen we tips en tricks over sporten met diabetes en zijn we benieuwd naar jullie eigen ervaringen op dit gebied. Hoe pak jij een training aan? Welke instellingen pas je toe en hoe ga jij bijvoorbeeld om met wedstrijdspanning? Zijn er dingen waar je tegen aanloopt tijdens het sporten?

Door ervaringen te delen kunnen we van elkaar leren en dit vervolgens toepassen tijdens de sportieve activiteit. 

De sportieve activiteit kan van alles zijn! We proberen onze clinics zoveel mogelijk verspreid door Nederland te organiseren met verschillende activiteiten zodat er voor ieder wat wils is. 

Ideaal voor ouders/verzorgers

Ouders/verzorgers zijn ook welkom tijdens deze middag en een clinic is dan ook voor jullie een waardevol evenement. Je leert andere ouders kennen en kan ervaringen delen. Heb je prangende vragen over de diabetesmanagement van je kind? Ook die zijn altijd welkom!

Wat neem je mee?
Trek sportieve kleren aan waar je lekker in kunt bewegen. Vergeet daarnaast niet om je diabetesspullen en 'hypomateriaal' zoals Dextro en een koekje mee te nemen. Wij zorgen voor wat drinken en een tussendoortje.

Waar gaan we heen? 
We zijn deze middag te gast bij Ride Along in Breda (Nassausingel 26, Breda / Ingang Koepelgevangenis Breda). 

LET OP: Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze clinic. Wacht dus niet te lang met inschrijven. VOL = VOL

BMX clinic Papendal

BOSMAN

Activiteiten kunnen we organiseren dankzij onze sponsoren, waaronder BOSMAN. Heb je vragen over de verschillende diabetes sensoren en pompen, dan kan je deze aan ze stellen. Of kijk alvast op www.diabetesexpert.nl!

Je hoeft voor deze clinic geen klant te zijn van BOSMAN. 

Programma

Woensdag 1 maart 2023

  • 14.30 uur - ontvangst
  • 15.00 uur - start informatiebijeenkomst
  • 15.45 uur - pauze
  • 16.00 uur - start clinic (BMX en Stuntsteppen)
  • 17.30 uur - einde clinic

Inschrijven

text_fieldsText Block

De inschrijving voor deze clinic is geopend! Eerst vul je als ouder/verzorger alle gegevens in, vervolgens de gegevens van jouw zoon/dochter. Kies daarna voor het evenement '2023 - Clinic - 1 maart - Breda'. 

Inschrijven!

Heb je vragen? Mail ze naar Anne@bvdgf.org

Meer toffe evenementen??

Onze partners