Clinic maart 2023

Op 1 maart 2023 organiseert de Bas van de Goor Foundation een clinic voor kinderen van 7 t/m 17 jaar oud. 

De locatie en sportieve activiteit worden later bekend gemaakt! Alvast inschrijven om op de hoogte te blijven of heb je een EVENT TICKET CODE? Klik dan hieronder!

Ik wil mezelf alvast inschrijven!

 Woensdag 1 maart 2023

Deelname is gratis!

Waarom meedoen aan een clinic?

Clinics zijn de meest laagdrempelige activiteiten die we bij de Bas van de Goor Foundation organiseren voor kinderen met diabetes. 

De clinic is altijd een dagdeel wat is opgebouwd uit twee delen: een informatief gedeelte en een sportief gedeelte

Tijdens het informatieve gedeelte vertellen we je over wat we bij de Foundation doen, delen we tips en tricks over sporten met diabetes en zijn we benieuwd naar jullie eigen ervaringen op dit gebied. Hoe pak jij een training aan? Welke instellingen pas je toe en hoe ga jij bijvoorbeeld om met wedstrijdspanning? Zijn er dingen waar je tegen aanloopt tijdens het sporten?

Door ervaringen te delen kunnen we van elkaar leren en dit vervolgens toepassen tijdens de sportieve activiteit. 

De sportieve activiteit kan van alles zijn! We proberen onze clinics zoveel mogelijk verspreid door Nederland te organiseren met verschillende activiteiten zodat er voor ieder wat wils is. 

Ideaal voor ouders/verzorgers

Ouders/verzorgers zijn ook welkom tijdens deze middag en een clinic is dan ook voor jullie een waardevol evenement. Je leert andere ouders kennen en kan ervaringen delen. Heb je prangende vragen over de diabetesmanagement van je kind? Ook die zijn altijd welkom!

BOSMAN

Activiteiten kunnen we organiseren dankzij onze sponsoren, waaronder BOSMAN. Deze BMX clinic is om de hoek bij het hoofdkantoor van BOSMAN en we vinden het heel leuk dat zij dus ook aanwezig zijn! Heb je vragen over de verschillende diabetes sensoren en pompen, dan kan je deze aan ze stellen. Of kijk alvast op www.diabetesexpert.nl!

Je hoeft voor deze clinic geen klant te zijn van BOSMAN. 

Programma

Een clinic kan er als volgt uitzien:

  • 13.30 uur: Ontvangst 
  • 13.45 uur: Opening
  • 14.00 uur: Start activiteit 
  • 15.30 uur: Pauze
  • 15.45 uur: Start informatie gedeelte
  • 17.00 uur: Einde van de clinic

We gaan sporten dus vergeet vooral niet om je sportkleding mee te nemen. Het is handig als je alvast in je sportkleding komt.

Vergeet je diabetesspullen niet en zorg voor voldoende hypomateriaal zoals bijvoorbeeld Dextro en Sultana! 

Locatie van deze clinic wordt later bekend gemaakt! 

Inschrijven

De inschrijving voor deze clinic is nog niet geopend. Wel kun je jezelf alvast inschrijven voor onze evenementen. Dit betekent dat je door ons op de hoogte wordt gehouden wanneer het inschrijvingsmoment van het evenement opent. 

Ik wil mij alvast inschrijven!

Heb je vragen? Mail ze naar Anne@bvdgf.org

Meer toffe evenementen??