Doe mee aan een clinic!

Amsterdam

2 april 2023

Wat gaan we doen?

We vertellen nog niet wat we precies gaan doen, dus houd deze pagina in de gaten. Het is in ieder geval in Amsterdam!

Waarom doe je mee aan een clinic?

Clinics zijn de meest laagdrempelige activiteiten die we bij de Bas van de Goor Foundation organiseren voor kinderen met diabetes. 

De clinic is altijd een dagdeel wat is opgebouwd uit twee delen: een informatief gedeelte en een sportief gedeelte. En helemaal mooi: deelname is helemaal gratis!

Tijdens het informatieve gedeelte vertellen we je over wat we bij de Foundation doen, delen we tips en tricks over sporten met diabetes en zijn we benieuwd naar jullie eigen ervaringen op dit gebied. Hoe pak jij een training aan? Welke instellingen pas je toe en hoe ga jij bijvoorbeeld om met wedstrijdspanning? Zijn er dingen waar je tegen aanloopt tijdens het sporten?

Door ervaringen te delen kunnen we van elkaar leren en dit vervolgens toepassen tijdens de sportieve activiteit. 

De sportieve activiteit kan van alles zijn! We proberen onze clinics zoveel mogelijk verspreid door Nederland te organiseren met verschillende activiteiten zodat er voor ieder wat wils is. 

Ideaal voor ouders/verzorgers

Ouders/verzorgers zijn ook welkom tijdens deze middag en een clinic is dan ook voor jullie een waardevol evenement. Je leert andere ouders kennen en kan ervaringen delen. Heb je prangende vragen over de diabetesmanagement van je kind? Ook die zijn altijd welkom!

diabetes, kinderen, clinic, diabetes type 1, sporten

BOSMAN

Activiteiten kunnen we organiseren dankzij onze sponsoren, waaronder BOSMAN. Heb je vragen over de verschillende diabetes sensoren en pompen, dan kan je deze aan ze stellen. Of kijk alvast op www.diabetesexpert.nl!

Je hoeft voor deze clinic geen klant te zijn van BOSMAN. 

Programma

Dag

Zondag 2 april 2023

  • 13.00 uur - ontvangst
  • 13.30 uur - start informatiebijeenkomst
  • 14.15 uur - pauze
  • 14.30 uur - start clinic
  • 16.00 uur - einde clinic
  • 16.30 uur - naar huis

Inschrijven

text_fieldsText Block

De inschrijving voor deze clinic is nog niet geopend. Wel kun je jezelf alvast inschrijven voor onze evenementen. Dit betekent dat je door ons op de hoogte wordt gehouden wanneer het inschrijvingsmoment van het evenement opent. 

Ik wil mij alvast voorinschrijven!

Heb je vragen? Mail ze naar Anne@bvdgf.org

Meer toffe evenementen??

Onze partners