Bedrijventoernooi WK Volleybal 2022

Download hier de oproep voor de Gemeente Lingewaard!

De Bas van de Goor Foundation is het goede doel van het WK Volleybal 2022. Dit Wereldkampioenschap zal plaatsvinden in september/oktober van dit jaar en wij zijn op verschillende manieren actief tijdens én in de aanloop van dit evenement. 

Verschillende Gelderse gemeenten organiseren, in samenwerking met lokale volleybalverenigingen, bedrijventoernooien om iedereen 'warm' te maken voor het WK. Ook van deze kleine volleybaltoernooien zijn wij het goede doel en daar zijn wij heel blij mee!  

Bedrijventoernooi WK Volleybal 2022

Kijk jij ook uit naar het WK volleybal 2022 en lijkt het je leuk om zelf met je bedrijf mee te doen aan een volleybaltoernooi?

Doe dan mee aan het bedrijventoernooi en zorg ervoor dat de Bas van de Goor Foundation evenementen kan organiseren voor kinderen met diabetes. Meerdere Gelderse gemeenten organiseren zo'n toernooi, dus kijk hieronder aan welk toernooi je precies wilt deelnemen en misschien staan jullie straks met dé Cup in handen!

Wanneer:                  

  • 3 juni, Sportpark Walburgen (strand) in Gendt
  • 8 juni, Julianastraat 15 in Huissen
  • 10 juni, Sportpark de Bilderberg in Renkum
  • 16 juni, Sportpark Ressen in Bemmel
  • 29 juni, Waalkade Nijmegen
  • 30 juni, Waalkade Nijmegen
  • Finaleronde op 1 juli (op de Waalkade)

Hoe laat:                    

  • Van 17:30 tot 20:30 uur

Waar:    
                     

  • Gendt, Huissen, Bemmel, Renkum en Nijmegen

Voor wie:                   

  • Teams van werkgevers (minimaal 4 spelers per team max. 6 spelers)

Zien we jou bij een van de bedrijventoernooien?

BvdGF volleybal bedrijventoernooi
    Wat kost het? 
De kosten bedragen 150 euro per team waarvan we zoveel mogelijk geld doneren aan het goede doel (zie onder). Eten en drinken is inbegrepen. Na aftrek van kosten van huur van de accommodaties en het eten en drinken gaat het resterende bedrag naar het goede doel. De verenigingen zetten zich vrijwillig in voor de organisatie van de voorrondes!
Let op! Voor de bedrijventoernooien in Nijmegen gelden andere voorwaarden, zie hiervoor: https://www.firmabattle.nl/
 
En hoe zit het met trainen? 
Wie interesse heeft kan ook meedoen aan trainingen vooraf. Dit graag aangeven bij inschrijven en ook welke locatie de voorkeur heeft. Trainingen kunnen worden gevolgd tegen een vrijwillige bijdrage.

Waarom doe je mee?

De Bas van de Goor Foundation is opgericht door Bas van de Goor. Als Olympisch topsporter haalde hij in 1996 een gouden medialle tijdens de Olympische Spelen met het Nederlands Team. Toen bij hem diabetes type 1 werd geconstateerd richtte hij zijn eigen foundation op om mensen met diabetes in beweging te krijgen naar een betere kwaliteit van leven.

Door als bedrijf deel te nemen aan het bedrijventoernooi WK Volleybal 2022 zorg je ervoor dat de Bas van de Goor Foundation evenementen kan blijven organiseren. En daarnaast is het natuurlijk gewoon leuk om met je collega's een potje te volleyballen!

volleybal, toernooi, bvdgf, volleybaltoernooi

Leuk! Ik doe mee!

Leuk dat je mee wilt doen aan het bedrijventoernooi Strijd mee in de verschillende toernooien en vergaar eeuwige roem! 

Op vier locaties (Gendt, Huissen, Bemmel, Nijmegen) worden er voorrondes gespeeld met een afsluitende finaleronde op 1 juli aan de Waalkade in Nijmegen.

Schrijf je in door één van de onderstaande formulieren in te vullen.

Bedrijventoernooi Gendt

Wil je meespelen in de voorrondes van het bedrijventoernooi in Gendt op 3 juni? Meld je dan via het onderstaande formulier aan.

Bedrijventoernooi Huissen

Wil je meespelen in de voorrondes van het bedrijventoernooi in Huissen op 8 juni? Meld je dan via het onderstaande formulier aan.

Bedrijventoernooi Bemmel

Wil je meespelen in de voorrondes van het bedrijventoernooi in Bemmel op 16 juni? Meld je dan via het onderstaande formulier aan.

Bedrijventoernooi Nijmegen

Kom je uit de regio Nijmegen en wil je meespelen in de voorrondes van het bedrijventoernooi in Nijmegen op 29 juni? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: aanmelden@firmabattle.nl! Of kijk op: https://www.firmabattle.nl/

Bedrijventoernooi Nijmegen

Kom je uit de regio Nijmegen en wil je meespelen in de voorrondes van het bedrijventoernooi in Nijmegen op 30 juni? Meld je dan aan via: aanmelden@firmabattle.nl! Of kijk op: https://www.firmabattle.nl/

Bedrijventoernooi Renkum

Wil je meespelen in de voorrondes van het bedrijventoernooi in Nijmegen op 10 juni? Meld je dan aan via: www.sportenbeweegteamrenkum.nl

Laatste nieuws over de Bas van de Goor Foundation