Back on Track

Amsterdam

2 april 2023

Wat is een Back on Track?

Een Brack on Track gaat over leren en ervaren!

Ieder jaar komen er in Nederland ruim 1450 volwassenen met type 1 diabetes bij. Na de diagnose komt er enorm veel op je af. Het begrijpen van diabetes en de impact die het heeft op alledaagse activiteiten is belangrijk voor het goed onder controle houden van diabetes.

Informatie over je diabetesmanagement in combinatie met sporten en bewegen is van groot belang en daar willen wij je graag bij helpen. Tijdens onze Back on Track avonden delen we informatie over sporten met diabetes, wisselen we tips & tricks uit en ervaren we het zelf tijdens een sportieve activiteit. Eigenlijk een sportieve informatiebijeenkomst dus. Kom langs!

Deze informatiebijeenkomst is bedoeld voor volwassenen met diabetes. Iedereen die vragen heeft over sporten met diabetes, ongeacht hoe vaak je sport, is meer dan welkom! Vaak is er een ook een diabetesverpleegkundige aanwezig voor medische vragen. 

Welke vragen zou je kunnen hebben?
- Wat doet sporten met mijn diabetes?
- Ik wil graag hardlopen, fietsen of wandelen, maar ik daal altijd heel snel?
- Ik doe nog niet zoveel aan sporten, waar moet ik rekening mee houden als ik wil beginnen?
- Waar laat ik mijn pomp tijdens mijn sport?
- En nog veel meer!

race, wielrennen, diabetes, sporten met diabetes
boksen, boks, one, one festival, diabetes type 1

Locatie & activiteit

Voor deze Back on Track gaan we naar Amsterdam. 
We starten om 's middags en wisselen een informatiebijeenkomst af met een sportieve acitviteit. We laten snel weten waar we precies naar toe gaan en wat we gaan doen! Het is, nogmaals, niet nodig om goed te zijn in welke sport dan ook, iedereen is welkom!

Na inschrijving krijg je, zodra het evenement dichterbij komt, meer informatie, waaron de adresgegevens. En het mooiste is: het is gratis!

Programma

Dag

Zondag 2 april 2023

  • Starttijd nnb - ontvangst
  • start informatiebijeenkomst
  • pauze
  • start clinic
  • einde clinic
  • naar huis

Inschrijven

text_fieldsText Block

Inschrijven kan via onderstaand webformulier. Na inschrijving ontvang je een mail met meer informatie. Let op! Deze komt niet meteen. 

Heb je vragen? Mail ze naar Jasper@bvdgf.org

Inschrijving Back on Track - Amsterdam

Meer toffe evenementen??

Onze partners