BACK ON TRACK

Kustmarathon 2021

Aanmelden deelnemer

 21 september 2021

Doe mee!

Waarom

Programma

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Wij van de Bas van de Goor Foundation organiseren meerdere keren per jaar Back on Track avonden. De avonden zijn bedoeld voor mensen met diabetes en zorgverleners die in de diabeteszorg werken. Doelstelling van de avonden is om je zo goed mogelijk te helpen bij jouw zelfmanagement en kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Op 21 september organiseren wij een Back on Track avond waarbij we weer fysiek bij elkaar komen. De avond staat in het teken van de Kustmarathon in Zeeland. We gaan samen eten en bewegen, zodat je ook de effecten daarvan gaat ervaren. Gedurende de avond geeft Bas een presentatie en zullen we met alle deelnemers in gesprek gaan en de nodige tips and tricks uitwisselen. 

Uiteraard gaan we dieper in op het sporten met diabetes, het trainen voor sportevenementen zoals de kustmarathon en je eigen diabetes-management. Ben jij ook geïnteresseerd in dit onderwerp, heb jij type 1 diabetes én doe jij mee met de Kustmarthon 2021? Dan is deze avond écht iets voor jou. 

Wat staat je te wachten?

Dit jaar wordt de 18e kustmarathon van Zeeland georganiseerd. De marathon staat bekend als de mooiste en zwaarste marathon van Nederland en wordt gelopen op 1, 2 en 3 oktober 2021. De deelnemers die de marathon gelopen hebben noemen het een schitterend decor om in te mogen lopen. Een oneindige Zeeuwse kustlijn, dwars door het bos, over dijk en duin. Als dat geen motiverende omgeving is, dan weten wij het ook niet meer! 

Omdat het trainen voor een marathon en het lopen van wedstrijden voor mensen met diabetes soms nog een extra uitdaging lijkt, willen wij iedereen uitnodigen om aan te sluiten bij deze Back on Track avond in het kader van de kustmarathon. Je gaat samen sporten met Bas en andere mensen met type 1 diabetes. Je leert door te doen! Je krijgt geen urenlange theorie, maar gaat op een laagdrempelige manier samen met Bas en andere mensen met diabetes in gesprek. 

Let op! Kom in sportkleding, we maken er een sportieve avond van. ;) 

Programma

Dinsdag 21 september 2021

Locatie: fysiofitness de Driehoek, Noordweg 25 4353 AV Serooskerke (W)

  • 17.30-18.00:  Inloop en registratie
  • 18.00-18.30:  Welkom Bas van de Goor
  • 18.30-19.15:  Maaltijd (we gaan gezamenlijk pannenkoeken eten, KH tellen en tips & trick delen rondom onze glucosemanagement)
  • 19.15-20.30:  Sportactiviteit (spinning en functioneel trainen)
  • 20.30-21.15:  Herstel met een eiwitshake, mogelijkheid om na te praten
  • 21.15-21.30:  Afsluiting

*Maaltijd wordt verzorgt door Pannenkoekhuis Bram in Zoutelande.

“De ervaringen van anderen en de kennis van Bas en Prof. Henk Bilo vond ik enorm waardevol. Ik heb echt praktische handvatten gekregen om weer met plezier te kunnen sporten, ondanks mijn diabetes.”

Inschrijven

Leuk dat je je wil inschrijven voor deze back on track avond. Als je nog geen account hebt, maak er dan eerst een aan. Na je inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging. 

Aanmelden deelnemer

Gerelateerde evenementen