In het kort
Registreren
   

In het kort

WeHike2ChangeDiabetes Challenge’ is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Wil jij samen met de BvdGF wandelen om mensen met diabetes de positieve effecten van sport en bewegen te laten ervaren? Schrijf je dan nu in, haal € 1.500,- aan sponsorgeld op en je bent verzekerd van een volledig arrangement voor deze Camino Challenge. In totaal hebben we 20 plekken beschikbaar. Lees hieronder in het kort hoe het werkt. 

brug el bierzo

Zorg voor support

De Camino Challenge is een unieke wandeltocht door een prachtig en ruig landschap. Wanneer je wandelt voor de BvdGF wordt er niet alleen een sportieve prestatie van je verwacht maar ook een financiële prestatie. Je staat er gelukkig niet alleen voor. Betrek je omgeving (familie, vrienden, werk en bedrijven) bij je prestatie en je zult zien dat zij jouw initiatief willen steunen. Maak voor jezelf een sponsorplan wie je allemaal wilt benaderen. Deze sponsortips helpen je daarbij.

Profiel

Wanneer je je inschrijft voor de WeHike2ChangeDiabetes Challenge, maak je direct een profiel aan op deze website en ga je akkoord met de voorwaarden. Dit profiel helpt je om sponsorbijdragen op te halen. Op een persoonlijke pagina wordt een overzicht van je totaal opgehaalde donaties weergegeven en kun je:
een foto uploaden
een persoonlijke motivatie weergeven
je met één druk op de knop laten sponsoren/steunen via iDeal

Je staat er niet alleen voor

De BvdGF helpt je graag.. Voor vragen op medisch of sponsor gebied kun je altijd terecht bij de BvdGF door een mail te sturen aan petra@bvdgf.org. Petra is het aanspreekpunt vanuit de BvdGF voor dit evenement en kan je helpen met je vragen of je vraag doorsturen.

Wel of geen diabetes en expert of beginner?

Aan de camino challenge kunnen uitsluitend mensen met diabetes deelnemen. Je hoeft geen geoefend wandelaar te zijn op het moment van inschrijven. Je hebt immers nog een klein half jaar om te trainen.

Doel van de tocht

Het doel van de tocht is drieledig. Het hoofddoel is natuurlijk om zoveel mogelijk donaties op te halen voor de BvdGF. Het tweede doel is laten zien dat je met diabetes je sportieve ambities kunt waarmaken en tot slot willen we informatie, ervaringen en inspiratie uitwisselen met de Spaanse wandelaars die ter plekke aanhaken en die ervaringen weer delen met anderen.


rh170612_Camino_RH2_1066

 

Inhoudsopgave
In het kort
Waarom hiken we?
Voorbereiding
Programma
Arrangement
Voorwaarden