Juniorcup 2011
Registreren
   
Home / Evenementen / Juniorcup 2011

Video: Medtronic Junior Cup 2010 (03-03-2011)

Om alvast in de stemming te komen hebben we hier een video van de afgelopen editie van de Medtronic Junior Cup 2010 toegevoegd. Bekijk hieronder de video.Bekijk hier nog meer video's van vorige edities.

Foto’s

1 foto

Dit jaar gaat een team van 15 jongeren met diabetes in de leeftijd 10-14 jaar namens Nederland deelnemen aan de Medtronic Junior Cup in Zwitserland. De Medtronic Junior Cup is het officieuze WK-voetbal voor jongeren met diabetes in Zwitserland, dat jaarlijks wordt georganiseerd door Medtronic en de Juvenile Diabetes Research Foundation.

Om uiteindelijk onderdeel uit te maken van de 15 jongeren met diabetes die naar Zwitserland gaan worden er  drie voorselectierondes georganiseerd door Nederland. Op woensdag 11 mei 2011 start de eerste voorselectieronde van de Medtronic Junior Cup in Amsterdam. Een week later volgt de tweede voorselectieronde in Rotterdam. De laatste voorselectieronde zal plaatsvinden in Zwolle. In totaal kunnen 150 jongeren zich opgeven voor dit unieke evenement. Klik hier voor het volledige programma.

In samenwerking met haar partners Medtronic de Cruyff Foundation zal de Bas van de Goor Foundation in 2011 deelnemen aan de Medtronic Junior Cup. Heb jij diabetes? Ben je tussen de 10 en 14 jaar oud en wil jij Nederland vertegenwoordigen tijdens de Medtronic Junior Cup? Meld je dan hier aan voor de laatste plekken van de voorselctierondes.

Plaats een reactie op dit bericht!
Hieronder kun je als je bent ingelogd met je profiel een reactie plaatsen op dit bericht. De BvdGF vindt het leuk als alle bezoekers van de website zodoende voorafgaand en achteraf in contact met elkaar komen. Log dus rechtsboven in met je e-mail en wachtwoord en geef een reactie op dit bericht!