Informatieavond challenges
Registreren
   
Home / Evenementen / Informatieavond challenges

Informatieavond challenges ( - )

Papendal, Arnhem

Op 8 december 2017 organiseren we op ons kantoor op Papendal een informatieavond over de fondsenwervende activiteiten in 2018. Heb jij zin in een bijzondere sportieve uitdaging? En wil je je inzetten om kinderen met diabetes ook het plezier van sport te laten ervaren? Ga dan met ons mee op een onvergetelijk avontuur. 

In 2018 bieden we de volgende challenges aan:

WeHike2ChangeDiabetes - 26 mei t/m 3 juni 2018  
7 dagen wandelen over de Camino Frances in Spanje  
WeBike2ChangeDiabetes - 15 t/m 22 september 2018  
6 dagen fietsen (MTB of race) in Sierra Nevada in Spanje  
WeRun2ChangeDiabetes - 4 november 2018  
De Marathon van New York  
WeSki2ChangeDiabetes - 3 maart 2019 (trainen vanaf voorjaar 2018)  
90 km Langlaufen in Zweden  

Tijdens de informatieavond op 8 december vertellen we je meer over deze challenges. Je hoort hoe de voorbereiding in elkaar zit, wat je kan verwachten, hoe we je helpen met fondsenwerven en mensen met diabetes kunnen hun vragen alvast kwijt aan onze internist Prof. Dr. Henk Bilo. 

Porgramma
19.30 uur     Inloop met koffie en thee
20.00 uur     Algemeen deel, o.a. over fondsenwerving
20.30 uur     Informatiesessies voor de verschillende challenges
22.00 uur     Einde

Routebeschrijving
De avond vindt plaats op ons kantoor op Sportcentrum Papendal, Papendallaan 7 in Arnhem. Als je Nationaal Sportcentrum Papendal op rijdt ga je direct na de slagboom rechts. Daarna de tweede mogelijkheid links (direct na de bushalte). Je rijdt dan een parkeerterrein op voor een mintgroen gebouw. In dat gebouw zitten wij op de tweede verdieping (bij de Atletiekunie). Bovenaan de trap ga je linksaf de gang in, helemaal aan het eind zit de BvdGF.
 


Inschrijven
Inschrijven voor de informatieavond is gratis en vrijblijvend en kan via de knop 'Inschrijven' rechtsboven. We kunnen ons voorstellen dat je er even een nachtje over wil slapen voor je beslist of je daadwerkelijk mee gaat op een challenge.. Inschrijven voor een challenge kan daarom later via de diverse websites van de challenges.